Туризъм-и-отдих

1
Добави коментар
andreykvk
andreykvk

GoGo.bg е каталог за хотели и места за настаняване в България. Намерете бързо и лесно най-подходящото място за настаняване. Добавете безплатно Вашият хотел, вила или къща за гости.

Хотел Далис
88 04 January 2016

Хотел Далис се намира на една от важни шосета на град София – улица България, на броени минути от ядрото на София и на толкова време до планината Витоша. Окръга е комуникативен, правилно устроен и е от предпочитаните местности за устройване в София. Участъка “Бели брези” се открива в долната част на столицата и е в пряка доближеност до Южния парк. Положен е между три съществени улици – България, Гоце Делчев и Цар Борис ІІІ. В участъка има силно развита пътна инфраструктура, включваща автобуси, тролейбуси и трамваи, които гарантират добра връзка от областта до центъра и другите части на София.

Агенцията организира бизнес пътувания, мероприятия, конгреси и семинари. Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията предлага на своите клиенти туристически услуги на атрактивни и конкурентни цени.

Хотел Св.Св. Петър и Павел е категория три звезди. Построен през 2007 година на самия бряг на морето, живописно разположен между морето и Поморийското солено езеро.
Хотелът се намира на 10 м от централния плаж, на 700 м от центъра на града, на 15 км от Летище Бургас .

Елит 2 Хотел – изживейте своята незабравима почивка в Слънчев бряг. Ние Ви предлагаме спокойствие, тишина, чист пясък и гостоприемство. Това е перфектното място да избягате от стреса на големия град, зареждайки се с много романтика и летни емоции. Хотелски Комплекс Елит 2 – идеалното място за Вашата почивка.
GSM: 0886 881 910

Сватбен фотограф – Бургас. Сватбена фотография – Бургас. Детски фотограф – Бургас. Портретна фотография. Заснемане на сватби, фотосесии, абитуриенти, детски рождени дни, лични празници и фирмени събития. Снимки на сватби и сватбени церемонии

Къща под наем Гърция, Вила под наем Халкидики. Апартаменти под наем в Гърция -първа линия до плажа. Наемане на вила/къща в Халкидики, Гърция, вила/къща на морето, къща в Халкидики, вила в Халкидики, море Гърция под наем, къща на плажа, море Халкидики, апартаменти под наем Гърция, море първа линия Гърция.

Хотел Амигос Обзор в предлага много приятна почивка в един от най-красивите градове – Обзор. Безплатна телевизия, интернет, паркинг и още много екстри на възможно най-ниски цени.

Парк хотел Камчия
37 05 January 2016

Намирате се в Камчия и си търсите хотел ? Парк хотел Камчия е перфектният избор за вас. Разполагаме с много добри условия за настаняване, голям избор от екстри. Имаме 50 двойни стаи и 10 апартамента. Всички са обзаведени и модернизирани.

Хотел Amigos
29 05 January 2016

Добре дошли в Хотел Amigos. Нашият хотел се намира на много приятно място в град Луковит, близо до центъра. Това е вашето място за почивка. Предлагаме Lobby bar и ресторант с българска и европейска кухня.

„Холидей Планет“ извършва следната туроператорска и тур агентска дейност – хотелски резервации в България и чужбина, продажба на самолетни билети

Предлагаме почивки на море ол инклузив. Резервирай почивка сега в уеб сайта – Pochivki-more.com.

Туристическа агенция Амигос Травъл – с приятели на път. Резервация на хотели за почивка в България и чужбина. Изключителни оферти за ранни записвания за почивки на море през 2015 година от Амигос Травъл.

Заповядайте в нашето село Широка лъка. Това е село с уникална природа и известно с родопското гостоприемство. Прекарайте прекрасни мигове в село Широка лъка в нашите къщи за гости.

АКТИВ ТРАВЕЛ е лицензиран туроператор и туристически агент, специализиран в организирането на индивидуални и групови пътувания. Агенцията предлага пълна информация за желаната дестинация, съдействие за виза ако се изисква такава, най-добрата цена за транспорт (самолетен, автобусен, фериботен…), помощ за избор на подходящ хотел на атрактивна цена, трансфер, туристически обиколки и медицинска застраховка при пътуване.

Тризвезден семеен хотел в китното планинско селце Рибарица. Подходящ за почивка през всички сезони. семеен хотел, Рибарица, планина, евтин хотел, почивка, зелено училище, Свети Георги, хотел с билярд, хотел със сауна, хотел с паркинг.

Къща за гости „Банята“ е разположена в центъра на град Елхово, който се намира на около 40 км от ГКПП Лесово – Хамзабейли на българо-турската граница. В близост до къщата за гости се намират автогарата и градския парк, както и ново изградените площадки за игра на тенис на корт, футбол, баскетбол и външен фитнес.

Триетажна масивна сграда в алпийски стил. Намира се на територията на приключенски парк Незабравка. Идеалното място за вашата почивка.

Туристически пътеводител на Средногорието и общините Мирково, Чавдар и Златица. Вижте красотите на непознатото Средногорие на www.Srednogorie.place.

Ако търсите най-добрият туристически агент,то вие сте на точното място! Бултравел може да ви предложи конкурентни цени за вашите почивки и круизи. Ние се занимаваме с всичко от самолетни билети до резервации на хотелско настаняване.