Доставчици Оперативно Счетоводство – Аз Мога Повече 2013

2
Добави коментар

Детайли

Категория: Оперативно Счетоводство с Ваучер

Курс по Оперативно Счетоводство – Безплатно с Ваучер по програма Аз Мога Повече 2013-2014

 

  По схема Аз Мога Повече 2013-2014 можете да преминете безплатно два курса с Ваучери – един за усвояване на ключова компетенция и един за придобиване или повишаване на професионална квалификация.

   Обученията по схемата Аз Мога Повече за 2013-2014 се организират от Доставчици на Обучение с Ваучери.

  Към първите се отнася обучението по Дигитални компетенции и чуждоезиковото обучение (френски език, немски език, английски език и испански език).

  Курс по Аз Мога Повече – Оперативно Счетоводство (част от професията Оперативен счетоводител) можете да преминете Безплатно по програма Аз Мога Повече за 2013-2014 като курс за Професионална квалификация – това става, като кандидатствате в Бюрото по Труда във Вашия град за Ваучер за Безплатно обучение. Предлаганият курс по Аз Мога Повече – Счетоводство е сред най-търсените курсове за повишаване на професионална квалификация.

  Курсът по Оперативно счетоводство е с продължителност 960 учебни часа. Курс Дистанционно обучение по Оперативно счетоводство се предоставя от Доставчици на Обучение по Оперативно счетоводство с Ваучер по програма Аз Мога Повече 2013-2014.

  С обучението по Оперативно Счетоводство с Ваучер по схемата Аз Мога Повече 2013-2014 на Агенцията по Заетостта ще придобиете 3-та степен на професионална квалификация за професията Оперативен счетоводител. Тя Ви дава огромно предимство пред другите кандидати в търсенето на престижна и високоплатена работа. Уменията и знанията Ви като Оперативен счетоводител ще бъдат удостоверени с помощта на Свидетелство за професионална квалификация, издадено от Доставчика на Обучение по Оперативно счетоводство и лицензирано от Националната Агенцията за Професионално Образование и Обучение – НАПОО.

  А дистанционната форма на обучение по Аз Мога Повече – Счетоводство Ви предлага възможност да учите в свободното си време, да определяте сами темпото, с което да учите и да сте свидетели на напредъка си, както и да изберете най-добрия за Вас Доставчик на Обучение, без значение в кой град се намира (Силистра, Ямбол, Варна, Казанлък, Пловдив, Стара Загора).

 

 

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар