Сибирско здраве. Лечение на рак с Витамин B17/ Амигдалина 100 mg. Таблетки за онкологична терапия и превантивна профилактика

1
Добави коментар
Vitazona.com
Vitazona.com

http://vita-zona.com –

Добре дошли в каталога на Сибирско здраве. Само сега може да поръчате Витамин Б17/Амигдалин – таблетки или флакони. Не се колебайте да се свържете с нас. От нашият сайт можете да поръчате всички продукти на корпорацията онлайн, ще се радваме ако можем да ви бъдем полезни с информация или съвети.

Лечение на рак с Витамин B17/ Амигдалина 100 mg. Таблетки за онкологична терапия и превантивна профилактика

 

Витамин B17/ Амигдалина 100 mg е продукт, съдържащ 100 % естествен амигдалин екстракт, извлечен от кайсиеви ядки.

Продуктът действа като унищожава мутиралите клетки в организма, без странични ефекти върху тялото на пациента.Витамин B17 100 mg е за хора със злокачествени онкологични заболявания.

Години наред това вещество съставено от две захарни молекули  (едната бензалдехид, а другата цианид), е смятано за витамин причисляван към B – групата под номер 17.

Съвременните проучвания обаче установяват, че амигдалинът (другото название на витамин B17) по-скоро принадлежи към т.нар. „витаминоподобни съединения”, което в никакъв случай не намалява полезното му действие за организма, особено при борбата с раковите образувания, тъй като съдържащият се в него цианиден компонент уврежда и унищожава клетките на рака.

– Read more »