Nacionalna Lotaria – 7777.bg

1
Добави коментар
stanimilioner
stanimilioner

Телевизионна Игра

Какво е за вас да набюдавате телевизионни игри? А какво е за вас да си стоите на хубаво и топло у дома и да гледате най-добрата телевизионна игра? Това е перфектния вариант. Както сте си  се настанили удобно в кресото вкъщи и прецъквате из телевизиите може да се окаже само за секунда, че сте вече един от най-щастливите хора на Земята. Това дали ще ви направи усмивка на лицата? Ето това е  тя – Националната Лотария на България – една увеселителна игра, която прави мечтите реалност. Единственото, което трябва да направите е да закупите лотариен билет и се падне да играте в ТВ играта на шоуто пред вас стои само една опция – да се явите в студиото и да спечелите!

Ех, да можеше директно през телевизора да се играе!  Технологиите далеч  не са толкова усвършенствани и за сега си оставаме със скучното “съзерцаване” на телевизора. Но както и да е. Важното е човек да вярва в щастието си, защото тогава и да няма начин на пръв поглед, това не е пречка той да спечели. Винаги се намира някаква невероятна възможност, която излиза точно в последния момент и която ощастливява телевизионния зрител.
Преди време имаше телевизонни предавания от тип на шоу Невада, Риск Печели – Риск Губи и разни други такива уж сериозни, но с леко комедиен сюжет предвания, докато в момента се излъчват далече по-интересни предавания като например Вип Брадър,Черешката на Тортата и разбира се Национална Лотария. Идеята е само една – негово величество зрителя да остане доволен от нещата, които вижда по телевизията и то не защото предавнията трябва да задоволят неговия глад за зрелища, а защото трябва да му предоставят обективна информация, както и да го забавляват. Играта е най-важното нещо. Все пак, хората израстват от малки благодарение на игрите и забавлявайки се те научават за нещата в околния свят. А какво по-добре за възрастните докато се забавляват и да спечелват по някой лев, а защо не и някоя голяма награда.

А правилата на играта са толкова лесни…. Купува се един билет от 2лв и се изтриват символите – това е!

Like this:

Like Loading…