Нина Добрев блести на корицата на Glamour България » Моден печат

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Коледният брой на българското издание на списание GLAMOUR е зареден с много модни тенденции, красота и празнично настроение. От корицата ни се усмихва очарователната Нина Добрев.

Холивудската звезда от български произход продължава да жъне успехи, заради новия си филм с Ема Уотсън – „The Perks Of Being a Wallflower“ и поредния сезон на “Дневниците на вампира”, който се очаква да е най-силния досега. В интервю пред списанието Нина разказва за празничните си планове със семейството и разкрива йога позата, на която дължи страхотното си тяло.

В ексклузивната фотосесия актрисата се преобразява до неузнаваемост, за да демонстрира актуалните топ прически за 2013-а година. На корицата виждаме Нина със сексапилна рокля с принт на американската марка Gryphon и обеци Miguel Ases. Небрежната прическа на младата звезда е направена от Campbell McAuley, а гримът е на Jenna Menard, с продукти на Clinique. Фотограф е Ben Watts.

Цели 64 страници от празничния GLAMOUR са посветени на модата и красотата и най-вече на свежите идеи за бляскава парти визия.

Отделено е внимание и на една от най-важните зимни дрехи, с много варианти за отговор на въпроса: “Как да изглеждам елегантна и слаба в пуловер?“. Фотосесията е дело на Patrick Demarchelier.

А какво по-добро забавление за студените вечери у дома от една игра на “Монополи”? Във варианта на GLAMOUR то е особено горещо и се казва “Секси зарчета”!

Снимки: Glamour