Бяла приказка у дома » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

По традиция от началото на месец декември започват приготовленията за коледните и новогодишни празници. Не се съмняваме, че това е любим период от годината както на малките малчугани, така и на родителите, защото настроението навсякъде е страхотно – блещукащи светлини, шопинг треска за подаръци, украсени витрини и по-усмихнати лица!

Един от най-вълнуващите моменти е свързан с украсяването на дома, когато се събира цялото семейство и се пробужда творческото въображение на всички, за да се придаде душа на всеки кът от стаите, в който започва да царува красота и празнична атмосфера.

През този месец екипът на eMODNO ще бъде ваш гид в идеите за декорация на дома. Вече ви показахме как може сами да изработите красива аранжировка, а днес сме селектирали разнообразни идеи за украса на стаите.

Нашите предложения са издържани в елегантна тоналност, която ще придаде стил и шик на дома ви. Аранжировките са в снежно бяло или екрю, допълнени от металически елементи в златно и сребърно, за още по-празничен вид.

Стъклените съдове пълни с шишарки или топки за украса са много ефектен вариант за скринове и маси. Свещници с декорации, венци и разбира се – плетени чорапчета, правят празничната атмосфера още по-вълнуваща и искряща, но и създават модерен и различен облик на дома.

Може да сътворите сами някоя ефектна аранжировка или да купите от магазините подходящи декоративни елементи. Снабдете се и с материали от природата като иглолистни клонки и шишарки. Бели дантелени тъкани и изкуствени перли ще придадат изтънченост на украсата. Използвайте памук или брокатени частици, за да допълните снежното настроение.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Направи си сам: Празнична декорация

Направи си сам: коледна елха

Коледни аранжировки за маса