Обама към „Лед Цепелин“: Все още къртите – ШУМ.БГ – Електронният вестник на Шумен

4
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

 

Обама към „Лед Цепелин“: Все още къртите

Легендарната британска група „Лед Цепелин“ се среща с президента на Съединените щати Барак Обама в Белия дом, където държавният глава им призна, че продължават да правят незабравима музика.

Рокаджиите бяха удостоени с награди за своя принос към американските култура и изкуство.

Робърт Плант, Джон Пол Джоунс и Джими Пейдж бяха сред звездите, получили отличия от Центъра Кенеди. Паралелно бяха наградени телевизионният водещ Дейвид Летърман и актьорът Дъстин Хофман.

„Когато Джими Пейдж, Робърт Плант, Джон Пол Джоунс и Джон Бонъм стъпиха на сцената в края на 60-те, светът не знаеше какво го очаква“, заяви Обама в речта си пред легендите.

„Появиха се певец с лъвска грива и ангелски глас, китарист-чудо, каращ хората да оплезват език; многопластов басист, който се чувстваше у дома и на пияното; и барабанист, който свиреше, сякаш животът му зависи от това“.

„Почитаме „Лед Цепелин“ за това, че ни карат да се чувстваме млади. Те ни показаха, че група момчета, които не са в разцвета на силите си, също могат да къртят“, добави стопанинът на Белия дом. /БГНЕС 

05.12.2012 10:56
  6
  178

60 год. МОМЧЕ,в разцвета на СИЛИТЕ си съм! Почти преминах половината от жизнения си път. LED ZEPPELIN са ВЕЛИКИ,както всички групи от тази епоха!Вярно,слушайки ги се връщам през 70-те,когато в моя гр.ШУМЕН, ЦЕПЕЛИН слушахме от SHARP и ВЕФ-ове.И то на батерии, по ГЕЗМЕТО.Прав си“б.Енчоподобни“,когато ZEPPELIN бяха И СА, действително дядо ти е правил мозайка\НЯМАШЕ ФАЯНС\,а баба ти не е знаела коя е.А,ти тогава,мили наш си бил фотон, неутрон или нещо подобно.Окултори се малко! ЧАЛГАТА и МИШО ШАМАРА вече не са ТУМОР приятел,а наркотик и СПИН. ОПАСНИ, ЗА СЕГА ПОЧТИ НЕЛЕЧИМИ!

 

Реклама