eMODNO с Галена » eMODNO мнение

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Независимо от музикалните предпочитания, едва ли някой може да отрече, че Галена е една от българските изпълнителки, която залага на изключително ефектни и модерни аутфити. Тя бе една от първите певици, които промениха представата за визията на поп фолк изпълнителките в положителна посока.

За фотосесии, видео клипове и участия на сцена, Галена се доверява на компетентното мнение на стилиста Добромир Киряков и винаги впечатлява с атрактивен външен вид – съчетание от страхотни котюр творения. Поредното модно попадение на родната звезда беше на концерта, с който телевизия „Планета” отпразнува единадесетия си рожден ден.

За музикалното събитие, провело се на 4-ти декември, Галена блесна с разкошна разкроена рокля тип пачка в черно-бяла тоналност. Тоалетът е от българската марка Beyond, създадена от Добри и талантливия дизайнер Борче Ристовски.

Роклята е с интересен дизайн – в горната част виждаме фина черна дантела и пера, които продължават по цялата дължина, завършвайки с бял надиплен кант. Модният сет на Галена е допълнен от черни обувки на платформи и ефектни висящи обеци от есенната колекция на Dolce&Gabbana.

Снимки: Булфото и Георги Малев (Галена); Костадин Кръстев – Коко (модел на Beyond); Dolce&Gabbana (обеци)

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

еMODNO с Кристен Стюарт

eMODNO с Камeрън Диас

eMODNO с Мира Добрева