Коли за скрап

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Категория: Услуги

Написана от Petrov

В близкото минало нямахме много възможности за покупка на нови автомобили и се задоволявахме с това да караме 10-12 годишни коли. В резултат на това сега все повече българи се стремят да се сдобият с нови и модерни автомобили. Независимо дали ще ги използват като семейни или фирмени коли, те им служат вярно и се оказва, че старото возило вече е ненужно и неизползваемо.

Ако и вие обмисляте как бързо да се освободите от старата си кола, решението е съвсем близо до вас. Просто се обърнете към фирми, които изкупуват коли за скрап.

Добрата новина е, че точно автомобили като Лада, Москвич, Волга имат доста по-голямо количество метал, който успешно може да се преработи и използва за други цели. Важното в случая е, че именно от това колко метали има в автомобила, зависи и сумата, която ще получите за него.

Като предадете за скрап колата си, вие ще съчетаете удобството да си разрешите проблема с непотребната ви движима собственост, а и да припечелите от това. Какво по-изгодно предложение от това ?

Ето малко разяснения за това как точно биха се развили нещата, ако предприемете услугите на фирмите, които се занимават с коли скрап. На първо място – не се тревожете, че ще се налага да превозвате колата сами до депата за скрап! Служителите от фирмата сами ще свършат това, като дойдат на мястото, посочено от вас.

Ще ви бъде заплатена известна сума пари за вашия стар автомобил и ще ви бъдат предадени нужните документи то КАТ за дерегистрацията му. Факт, който заслужава нашето внимание е, че като предавате вашия автомобил за рециклиране, вие съдействате за опазването на природата чиста.

Добре е да се знае, че фирмите, които се занимават със скрап се намират в конкретни области на страната и по този начин се спестяват разходи за транспорт. Така че, когато се свързвате с такива компании, съобразете това в кое населено място се намира колата и позвънете на фирма от региона.