Скандал! Легален онлайн магазин за дрога! ГДБОП къде спят!

По сигнал на наш читател, който ни изпрати линк на сайт (ето къде е попаднал на инфото) за легален онлайн магазин на дрога. Сайтът носи звучното наименование: "Направи се на овца или се превърни във Волтрон". Зададохме си въпроса "ГДБОП къде спят?" Ето асортимента и ценоразписа на денонощният маркет за дрога
Прочети цялата публикация

Коментари

 1. (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 2. vankopicha хареса ли си нещо, че се радваш? :D :D :D :D :D

 3. (coffee) (coffee) (thumb up)

 4. след музикалната дрога и това дойде... :D

 5. нема далавера ...

 6. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 7. Защо се очудвате, наркотрафика е силно перо в бюджета на мафията, а тя е отдавна в интернета.Мога да ви дам пример от моя живот.Има е дин сайт за игри,Зариба гамес . ком.(само ,че се пише на латиница). иначе е много добър саит, има много и хубави игри в него,табла, шах,белот,и др. Но проблемите ви започват когато трябва да си купите виртуалните пари за участие в него.Отначало ви ги дават,а по късно парите се отказват.

 8. Под претекст, че сте згрешили кода за получаването им,виртуалните пари се спират и ивие олеквате с не малка сума пари.Модераторите са анономни, исползват псевдоними,и не могат да бъдат проследени. На мен дори ми взеха номера на телефона, под претекст, че трябвало да се провери къде била грешката.Дадох им го но и това не помогна.След няколко дни чакане, расправии и спорове,ми беше заявено ,че няма да получа виртуалните пари(защото съм объркал кода)

 9. Което естсественно не е вярно защото аз не поскам есемес за първи път, пъ и той(кода) се запаметява от телефона)и не е необходимо да го пиша всеки път.Моля ако ако има някой честен и съвестен полицай в ГДБОП,да вземе мерки срещу този сайт.Навсичкото отгоре беше ми наложен БАН, от аддмините на сайта защото си търсех правата и парите.Аз съм със 2 средни образования,(гимназия и техниум) не съм някой идиот, че да не мога да напиха един код с 5 букви.

 10. Подозирам, че мобилните оператори,също са в комбина с този сайт. :( :( :(

 11. Извинявам се, че съм допуснал някои правописни грешки, но това е защото съм развалнуван и убиден от отношението на виртуалните мошенници в нета.Аз съм инвалид 2 ра група със 150 лв пенсия,а те не се посрамиха да ме окрадът. :( :( :(


Добави коментар