Коментари

 1. пусни линк ако го засечеш тоя мишок!

 2. Ариел, и аз ако го намеря ще ти пусна линк тук. Там, под онази статия за средствата не достигащи за един научен проект в Англия, с коментара ми на латински - в превод: "Което трябваше да се докаже", на който той отговори с цитат от уикипедията на английски, исках да кажа, че трябваше да се докаже неговия характер на манипулатор, което и беше направено. Любима, и за теб ще пусна линк - тук - ако някой пусне там коментар - сега ми е малко трудно да го изровя. И нищо чудно този тип да се яви с друг ник.

 3. МАЛИНИТА,НЯМАХ ВРЕМЕ ДА ГИ ГЛЕДАМ ПО-ОБСТОЯТЕЛСТВЕНО, ЗА МЕН ТОЙ Е ЕДИН НЕЩАСТНИК!ПУСНЕТЕ ЛИНК КАТО ГО ИЗРОВИТЕ,СЛЕД ОБЕД ЩЕ ИМАМ МАЛКО ВРЕМЕ ДА ПОПРОЧЕТА КАКВО СИ ПИСАЛА!

 4. да,а аз съм вече сигурна,че бойко и лиса са един и същ човек!!!

 5. Ариел, в грешка си, виж този безкраен сериал: http://svejo.net/home/link_summary/135393-Lissa-komentatorkata?page=1#comments Тук се явяват и лиса и бойко (той пък го дава анти-правителствен. Лиса пък ме нарича куха лейка - само заради няколко мои коментара, общо взето в полза на необходимостта от доброто възпитание и спазването на бон-тон в обществото, нещо което й е чуждо. Ружа е медицинска сестра, работила е в Либия и е писала простотии във връзка с делото на медиците - дори и да са верни някои неща, на първо място това са българи в лапите на тоталитарния Кадафи и заложници на режима му и жертвен агнец на чисто политическите му проблеми. Също така Лиса е преизпълнена с омраза към България, макар и да твърди от време на време обратното. Живее във Франция. Малко е трудно едно и също лице да се включва последователно в Свежо сменяйки си ника, при това много пъти.

 6. Не им вярвам,но по начина на изразяване взех да се замислям,че е един и същ човек!И двамата са много злобни,ти видя ли спец клип,който качих за бойко, има и непоздрав за ли...,а колкото до куха лейка-това показва възпитанието,днес Лонати дори ми каза ,че тя пише доста цинично,аз съм чела нейните простотии и просто спрях,просто за мен е много проста :D ще видя линка,който ми пускаш

 7. Да, тя е много цинична, но за мен са две различни лица - това - да, кой от кой по-злобни!

 8. http://svejo.net/home/link_summary/135393-Lissa-komentatorkata#comment_id_124009

 9. Браво,Любима!Тоя е изпята песен!!! :D :D :D

 10. Любима, онемях - това е мега манипулация, много умела, дори и не би ми минало през ума, че може да има подобно нещо! Обаче и твоят анализ е дори УЛТРА-МЕГА (извинявам се за жаргона)! Моите поздравления. :) :) :)

 11. Въобще не се безпокоя за теб, Любима, личи си ерудицията. Обаче още съм като тресната по главата! Не знам дали видя и сайта където лицето, представящо се за Ружа/Лиса говори против медицинските сестри от делото в Либия. Това май е нарочно, за да си създаде историята и да звучи достоверно... колко гнусничко. Един поздрав за теб: http://svejo.net/home/link_summary/214082-Talantlivata-Alba-Merkado-Razdeleni-Vbox7 - едно много талантливо дете!

 12. Аз вече не чета какво пише, бойко лисов и май така ще е най-добре и да видим тогава как и него ще го хване съкращението, щото не си върши работата квалитетно, колкото си иска да ме заплашва и плюе, хич не ми праска ;)

 13. бойко лисов - добре го каза :D Или лиса бойкова ;)

 14. Ами сега е демокрация, на кой както му харесва да им казва!Все тая ,винаги е правилно ;)

 15. Направо ще ме уморите - Бойко Лисов и Лиса Бойкова, добре ми звучи. Слушах Павароти и Бочели, но сега ще видя новия подарък и предварително благодаря. Заради този негодник в събота вечерта да пиша. Но утре и аз ще празнувам и предварително ви честитя Цветница. Хубав пролетен празник! :-)

 16. Благодаря ти Любима, пожелавам ти хубави дни!А на бойко лисов трябва да купувам риза или костюм, защото съм му кръстница :D ;)

 17. Любима, да ти го кажа и тук: субектът ръси простотии тук: http://svejo.net/home/link_summary/214792-Peticiq-za-novi-emotikoni-v-SVEJONET#comment_id_126076 и се мисли за велик!

 18. Ариел, така е като не мислиш, а тръгваш да кръщаваш! :P

 19. Да и пак той е на далавера ;)

 20. Видя ли... :(

 21. Сега обижда лонати, че е неадекватен и бавно развиващш и плеозавър и кво ли не :D :D :D

 22. не думай, плеозавър!!! а той самият - какво е - дали уточнява какъв -завър е! :D :D :D

 23. гъзиозавър :D :D :D

 24. Велики сте, а аз пиша ли пиша... Може и без мене в емотиконите. Нашият приятел заслужава да бъде забравен, за да видим, до къде ще стигне.

 25. Ариел, ненадмината си! Любима засега пише все по-обемисти безсмислици, повече от това ще бъде достойно за ... Нобелова премия!

 26. сега е писал на Лонати да се осъзнае, а Лонати го пита сериозно ли е това? :D :D :D

 27. Тоя е вече в историята -прочетен вестник :D :D :D


Добави коментар

Свързани теми