90 дневна диета - лесна и чудесна!

Диетата се базира на принципа на разделното хранене. С нея за 90 дни можете да отслабнете между 10 и 25 кг. Аз лично свалих 11 кг. с нея без да се лишавам от любимите си сладки и тестени изделия. Вижте повече инфо.
Прочети цялата публикация

Коментари

  1. Здравейте!Аз съм нова и мноого ми харесва диетата..,но искам да попитам понеже съм на 13 години и искам и аз да я спазвам,но незнам дали мога заради възрастта ми!!моля за вашите мнения!!благодаря предварително :)

  2. Аз вече спазвам този режим. Понеже малко диагонално четох, признавам си, не видях много за зеленчуците. По тази причина ям зеленчуци на обяд и вечеря в трите дни, а на четвъртия - не. Дано не греша нещо. И още нещо. започнах режима точно след гладния ден по лунната диета - беше пълнолуние. Направих си графика и излиза, че 29-ят ден - само на вода - съвпада пак с гладуването по пълнолуние. мисля, че е чудесно съвпадението. Другите лунни цикли ще пропусна, но по пълнолуние - глад и вода. :D

  3. NinSs , добре е да се консултираш с лекар. Режимат, според мен, е подходящ и за твоята възраст, но все пак... Похвали се, ако почнеш. (thumb up)

  4. Здравейте!Аз съм нова.Тази диета е чудесна. Свалих 17 кг за 50 дни и ще продължа до край. :D Желая успех на всички , които се захванат сериозно - повярвайте ще се почувствате страхотно (thumb up) :D


Добави коментар