Истината за митът БГА Балкан

Видео материал, в който министър-председателят в периода 1997-2001г. Иван Костов разбива митовете около приватизацията на БГА Балкан - държавна компания обявена за ЛИКВИДАЦИЯ от Жан-Виденовото правителството на БСП в списък с още 73 предприятия с ОГР
Прочети цялата публикация

Коментари

 1. Не симпатизирам на Синята Коалиция, но евала! Евала на Костов, че е седнал и отговаря, на конкретни въпроси на конкертни хора. Личи честно - вярва, че е било така и така е трябвало да бъде. Въпросите на Миролюбе Бенатова по конференциите са за личния и архив, това е за нас. Още веднъж, евала :)

 2. Браво г-н Костов, отличен сайт!Вие сте много достоен човек! (thumb up)

 3. Достоен сайт и честен начин да се спечели доверие. Изяснява всички проблеми с които комунистите и тяхните клакъори спекулират. Но... виждате, че му липсва популярност, защо винаги става така с ценните неща в нашата страна и в частност със Свежо. Достойните публикаций, сигнали и анализи потъват в блатото на любопитни факти от живота на чалкаджийи, снимки на симпатични котета или глуповати историй

 4. или клип на 16 годишна фенка на синята коалиция - то е нож с 2 остриета :D

 5. Най-добрият сайт на политик в България. Дано не го спре след изборите, поне веднъж седмично трябва да отговаря. ;)

 6. Помните ли: http://vbox7.com/play:9976ccfb

 7. pop_Stavri, може да ни пуснат тези кадри с Костов по господари на ефира след 2-3 години викаш? :D :P :D :)

 8. последното нещо, което бих казал за Костов е, че е политически анонимник, който не спазва обещанията си.

 9. Историята на нищо не ви учи... Нека, нека, после с безразличие ще гледам на оплакващите се сънарадонци... Наивност, наивност - бива до известна степен, но щом почнахте да ги наричате "добрите" - ще се очудя, ако не се възползват от вашата тъпа наивност.

 10. "Попе", защо не ни оставиш да си куфеем със Синята коалиция, а ти да си преместиш мисията в Северна Корея - благоприятна почва за твоята "религия", нали? Е може и Венецуела - там накива "мисионери" като теб са на почит. Приятен път!

 11. Каде под вола теле тръгна да вадиш с тая религия?? :D


Добави коментар