Алкохолът унищожава Богдана Карадочева

Богадана Карадочева дебелее с всеки изминал ден, проблемите с осанката на естрадажийката датират от 15 години. Певицата вече гони 90 килограма и може би след няколко месеца заради зимния сезон тя ще надхвърли
Прочети цялата публикация

Коментари

 1. ами, от 15 години, откакто е помня е все свръхгабаритна. Обаче готина! Дано се вземе в ръце :(

 2. Дано се оправи, но който е стигнал дотам трудно намира пътя обратно

 3. Добър ден (coffee) (coffee) (coffee) (coffee) (coffee) (coffee) (coffee)или утро за някои :D :P

 4. Вземете поправете заглавието на "Алкохолът", че коментиращите друга статия ще Ви разкатаят! :) ;)

 5. Боги ? Не, не и тя. Боги да е алкохоличка ? Не, тя е символът на Реституцията ! Тя е СДС ! Сините , защитете я , моля , ве

 6. hexemexe мерси, беше друго, стана друго .....

 7. За когото и да се отнася, написаното е грозно и долнопробно, в стил махленска клюкарка.Вярно, че такъв е и сайтът, но все пак може и да се спазва известен добър тон. Ще е жалко подобни писания да превземат "Свежо".

 8. Сауми, (thumb up)

 9. благодаря, дано повече хора да подкрепят това мнение

 10. Ще се радвам, ако авторът на "Клюки" си намери майсторът и някой от засегнатите го изправи в съда и го осъди за действията му. Да твърдиш, че причината на затлъстяването на Богдана се дължи на алкохолизъм, трябва да си виждал историята на заболяването и диагноза "алкохолизъм", но силно се съмнявам, че авторът е имал подобна възможност, но дори и да е имал такава, тогава пък попада под ударите на друг Закон за медицинската етика. Никой няма право да разпространява заболяванията на пациентите, освен ако самите те не го направят доброволно по някои свои съображения. Преди да отворите някоя статия НЕПРЕМЕННО ВИЖТЕ ИЗТОЧНИКА. ДАНЖЕРЗОН Е наиста ОПАСНА ЗОНА и не е нищо друго, освен един долнопробен клюкарник и тест за нивото на аудиторията.

 11. По реакциите им ще ги познаете...

 12. Честит Имен Ден !

 13. Владо, не става ясно кому честитиш именният ден?

 14. на Андрей. опитвам се да имам и позитивни "реакции" . Не за показаната по-горе , но все пак позитивни. --- защото се радваме на лица като Боги и Кольо / Анастасов/ спряха РЕ:ТВ. Нека всеки , който е минавал покрай морала - да го чува докато е жив. За умрелите или добро или нищо. Докато са живи ! С отвращение :


Добави коментар