ХИТ 10 ОБУВКИ: Верига магазини за търговия с обувки на едро и дребно

ХИТ 10: Верига магазини за обувки на едро и дребно ХИТ 10 предлага над 500 модела мъжки и дамски обувки за всички сезони и случаи на цени между 10 и 20 лв.
Прочети цялата публикация

Коментари

  1. Първо, това е РЕКЛАМА! Второ, не ми хвалете магазин ХИТ - никога повече няма да стъпя там! За Великден синът ми отиде дотам, за да купи яйца - в близкия Била бяха свършили, както и агнешко. Когато посегнах към агнешкото, за да го приготвя, в пакета имаше: ОВНЕШКИ ОБРЕЗКИ И КОКАЛИ!!! Нито грам месо, макар и овнешко! Синът ми отиде до магазина, НЕ ВЪРНАХА ПАРИТЕ, а дадоха някаква бележка, с която да закупи нещо на същата стойност, при това със срок един месец!!

  2. Тъй като е имало големи опашки и синът ми не можа в момента да избие поне цената на злополучната покупка (да не говорим за изразходвания бензин), го оставихме за по-нататък, но не достигна време! Трябваше просто да върнат парите или поне да предложат замяна за КАЧЕСТВЕНО АГНЕШКО, без да чака, да му покажат, че е качествено и най-вече - да се извинят, искрено! Но извинението е било с половин уста! Провалиха ни светлия християнски празник!

  3. Освен това и закупените стафидите бяха 19-то качество, ако въобще има такова! Обърнах се към ръководството на фирмата, ако се не лъжа - на фирмения сайт! Някаква реакция? НИКАКВА! Пълно неуважение към клиента! НИКОГА ВЕЧЕ МАГАЗИН ХИТ!


Добави коментар