Коментари

 1. Кирилов, винаги съм се кефи максимално на твоите публикации но тая цепи мрака... Не съм се и надявал да видя някога отново ЛЮБИМИЯ си сайт отново "в ефир" :) Поздравявам те за тази полезна информация и дано този път сайта просъществува по-дълго, въпреки ударите на ДАНС и бухалки!

 2. Сайтът се хоства на сървър собственост на Атанас Чобанов, журналист, директор на в-к "Парижки Вести" и секретар на Съюз на Българите по Света "Бъдеще". Сървърът се намира във Франция. Домейните opasnite.eu, opasnite.org и opasnite.info също са собственост на Атанас Чобанов, но ще бъдат преотстъпени безвъзмездно на авторите на "Опасните Новини", ако те решат да възстановят оригиналния сайт. Този път ще им е много трудно да го спрат. Апелираме към онлайн общността да добави всяка информация от сайта opasnite.net63.net, която не е възстановена в този сайт(ако подрепяте идеята и желаете да бъдете добавени в списъка за подкрепа, изпратете съобщение на press@opasnite.eu)

 3. Интересува ме дали може пак да бъде спрян сайта чисто технически..?

 4. В България всичко е възможно, но ще е много, много по-трудно. А и след тази реклама която му направиха от ДАНС скоро няма да има човек който да не го е прочел. Няма да има смисъл.

 5. Оооооопа какво виждам тук? Колегата krlkirilov е намерил нещо, което ние от много време търсим... Евалата на смелчаците пуснали сайта отново!

 6. Това е една малка победа за свободата на словото. Дано от ДАНС са си напрашили изводите, че всеки опит за спиране на сайт води единствено до размножаването му и популиразирането му.

 7. Поздравления! Дано сайта просъществува

 8. всъщност важното е човекът, който ги пишеше тия работи да се появи отново.

 9. Вместо ДАНС да спира сайта по добре да се замисли за причините довели създаването му.


Добави коментар
Популярни снимки

 1. Razpeti-petak-bgzones
 2. Wall-stickers-removable-kids-wall-decals-wall-stickers-australia
 3. Premiera-2014-e-lite-ft-wiz-khalifa-orry-jackson-all-your-secrets-official-video
 4. Hit-naughty-boy-think-about-it-ft-wiz-khalifa-ella-eyre-official-video-prevod-tekst
 5. Velikden-otnovo-idva
 6. Arabski-pyasatsi-v-sahara-al-marconi-arabic-spanish-guitar