Коментари

  1. Кирилов, винаги съм се кефи максимално на твоите публикации но тая цепи мрака... Не съм се и надявал да видя някога отново ЛЮБИМИЯ си сайт отново "в ефир" :) Поздравявам те за тази полезна информация и дано този път сайта просъществува по-дълго, въпреки ударите на ДАНС и бухалки!

  2. Сайтът се хоства на сървър собственост на Атанас Чобанов, журналист, директор на в-к "Парижки Вести" и секретар на Съюз на Българите по Света "Бъдеще". Сървърът се намира във Франция. Домейните opasnite.eu, opasnite.org и opasnite.info също са собственост на Атанас Чобанов, но ще бъдат преотстъпени безвъзмездно на авторите на "Опасните Новини", ако те решат да възстановят оригиналния сайт. Този път ще им е много трудно да го спрат. Апелираме към онлайн общността да добави всяка информация от сайта opasnite.net63.net, която не е възстановена в този сайт(ако подрепяте идеята и желаете да бъдете добавени в списъка за подкрепа, изпратете съобщение на press@opasnite.eu)

  3. Интересува ме дали може пак да бъде спрян сайта чисто технически..?

  4. В България всичко е възможно, но ще е много, много по-трудно. А и след тази реклама която му направиха от ДАНС скоро няма да има човек който да не го е прочел. Няма да има смисъл.

  5. Оооооопа какво виждам тук? Колегата krlkirilov е намерил нещо, което ние от много време търсим... Евалата на смелчаците пуснали сайта отново!

  6. Това е една малка победа за свободата на словото. Дано от ДАНС са си напрашили изводите, че всеки опит за спиране на сайт води единствено до размножаването му и популиразирането му.

  7. Поздравления! Дано сайта просъществува

  8. всъщност важното е човекът, който ги пишеше тия работи да се появи отново.

  9. Вместо ДАНС да спира сайта по добре да се замисли за причините довели създаването му.


Добави коментар