Как да прекарате Свети Валентин у дома?

1
Добави коментар
yApple

Работа, домакински задължения, деца – как с партньора ви бихте могли да отбележите подобаващо и насаме Свети Валентин?! Прекарайте го у дома!

Това е може би най-икономичният, най-романтичният и най-неангажиращ начин да кажете „Обичам те“ на любимия човек. При това начин, осигуряващ поле за изява за всичките ви интимни хрумки.

Вижте как да прекарате един незабравим Свети Валентин у дома – и да го направите незабравим!

Уютна вечер у дома, в компанията на любимия човек, обгърнати от романтична атмосфера и опиянени от взаимната си любов. Какво повече ви е нужно за идеалния Свети Валентин? Е, може би малко въображение, за да използвате максималните възможности на терена. Ето няколко атрактивни идеи!

Пикник на пода

Само помислете – на този ден вероятно всички заведения ще бъдат претъпкани, обслужването бавно, а цените – убийствени. И тъй като времето навън все още е студено за пикник на открито, пренесето го на пода във всекидневната. Разгънете едно пухкаво одеяло, разпръснете няколко големи възглавници и напълнете кошница с вкусотии (сред които задължително плодове, шоколад и вино).  

Импровизирана вечер  

Дори да имате малко дете, след като го нахраните и приспите, разполагате с цяла вечер за романтика. Е, понякога импровизацията се явява единствен вариант за разнообразие, но какво пък – поглезете се! Поръчайте любимата си пица, китайско или друг вид вредна храна и хапнете на свещи. Свалете няколко интересни филма от интернет, направете пуканки и по чаша горещ шоколад и се сгушете един друг под меко одеяло на канапето.

Ласките на максимум

Целувайте половинката си всеки път, когато си помислите за това. Прегръщайте се, когато пътищата ви се пресекат. Дръжте се за ръце и се галете. Гъделичкайте се и се изучавайте с ръце. Физическият контакт ще разгаря страстта постепенно и кулминацията може да ви изненада на най-неочакваното место.

Секси вечер

Дори да смятате, че вечерта на Свети Валентин не е по-различна от всички останали (и да сте прави), точно тази вечер любовното настроение трябва да е приоритет. Затова още през деня подгответе половинката си с няколко палави съобщения за онова, което предстои по-късно, приберете се преди него и аранжирайте романтичната атмосфера, напълнете ваната и облечете нещо, което знаете, че особено му харесва. Пригответе някои храни – афродизиаци и намалете осветлението. Знаете какво да правите, когато той се прибере.

Масаж за двама

Не е нужно да плащате за професионални услуги, когато самите вие можете да се справите не по-зле. При това, да включите и някои по-пикантни услуги в програмата. Извадете ароматните масла и лосиони, запалете няколко свещи и се пригответе за взаимно чувствено преживяване. Сега е моментът да изпробвате уменията си в Тантра масажа и да откриете всички ерогенни зони на партньора си (а след това той вашите).

Любовни  игри

Вмъкнете малко забавление в романтиката и разпалете страстта с няколко любовни игри. Вземете тесте карти и измислете някакво предизвикателство за всяка от тях (например за Асото получавате целувка, за поп – той съблича някоя своя дреха, за дама – вие и т.н). Сложете и един жокер със специални права. Разбъркайте картите и ги разпръснете на пода, след което се редувайте в тегленето, изпълнавайки „посланието“ й. Бъдете креативни и забравете задръжките.

Другият вариант е да поиграете на „Любовна азбука“. Редувайте буквите от азбуката, като всеки целува част от тялото на партньора, започваща със съответната буква. Определете „наказание“, ако не можете да изпълните условието на играта.

Останете будни цяла нощ

Вероятно в началото на връзката ви сте го правили. Припомнете си усещането да разговаряте, да се смеете, да се любите, а след това да се промъквате до кухнята за някое лакомство и накрая да посрещнете изгрева в прегръдките си с усмивка и блаженство. На другия ден сте на работа? Мнозина си взимат почивен ден на самия празник, но вие бъдете по-предвидиливи и помолете шефа за следващия (и без това тази година е петък).