Гардеробът на една секси „круша“ видяна 6412 коментари 3

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Ако имате фигура с по-едър ханш, тънка талия и по-малка в сравнение с ханша гръдна обиколка, значи имате крушовидна форма на тялото.

Въпреки, че крушовидната форма на тялото не изглежда толкова зашеметяваща както формата на пясъчен часовник, тя също е много женствена и секси и с помощта на няколко трика при избора на дрехи можете да подчертаете тази привлекателност.

На първо място е добре да привлечете вниманието към горната част на тялото и да избягвате подчертаването на проблемните части (в случая по-широкия ханш и евентуално образуваните бричове).

Прилепналите поли и тесните панталони (тип цигара) подчертават бедрата, докато широките скриват евентуална пълнота в тази област.

Носете дрехи с вертикални елементи от кръста надолу, за да издължите тялото. Тъмните цветове правят фигурата по-прибрана, затова залагайте на тях в долната половина, а в горната предпочитайте светли нюанси.

За да разширите деколтето и да привлечете погледа към рамената, носете големи (цветни) ревери. Дори малка подплънка на рамото ще придаде баланс на фигурата ви.

Избягвайте страничните джобове. Изберете панталон без джобове отпред.

Подчертана талия, широка пола или къса рокля без презрамки ще придадат фокус в по-тясната част от тялото – раменете.

Избягвайте широки и свободни рокли, които скриват талията. Вместо това сложете нещо прибрано,съчетано с А-образна пола.

Сложете свободна, широка пола до коляното, за да прикриете размера на бедрата.

Палто под формата на фуния, с копчета в горната част, издължава (прави фигурата да изглежда по-слаба). Ако палтото е с колан, то вниманието ще бъде насочено към кръста – залагайте на това.