Преслава ДОКАЗА, че е достойна за „Гласът на България“ (Видео)

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Преслава ДОКАЗА, че е достойна за „Гласът на България“ (Видео)

Певицата Преслава показа защо е избрана за жури във формата

Евала! Преслава най-накрая показа защо е избрана в„Гласът на България“. Изпълнителката доказа на музикалния двубой снощи, че талантът за нея е най-важен. При това не се повлия от едно лошо изпълнение, а отдаде преимущество на по-талантливия певец.

Преслава доказа защо е в „Гласът на България“

В последния дуел Преслава изправи един срещу друг Тодор и Борислава. И въпреки, че младежът отнесе доста критики от останалите треньори, певицата избра да пусне напред Тодор вместо Борислава.

Битката се оказа до голяма степен неравнопоставена, след като Преслава им даде за изпълнение песента на Дино Мерлин „Йорговани“. Преслава призна, че грешката при избора на песен е изцяло нейна и с това даде право на младежа да продължи напред.

Въпреки че в социалната мрежа мнозина критикуват певицата, че не е постъпила коректно, се чуха и мнения, че Преслава за първи път е проявила професионализъм. „Най-накрая! Време беше да покаже защо е в „Гласът на България“, пишат в мрежата. Според феновете на Преслава изпълнителката е проявила забележителна прозорливост, а също така и честност. Преслава призна, че е ощетила Тодор с песен, която не е за него, но въпреки това младежът имаше куража да я изпее. Което му спечели уважението на певицата, а и на много от феновете й.

Зрители са категорични, че с тази си постъпка Преслава най-после е показа, че наистина мястото й е във формата. И е оценила справедливо, без да се влияе от моментната слабост на учениците си.„Тодор е голям талант и Преслава постъпи изключително достойно като го избра“ коментират зрители. И са доволни от избора на певицата.

Видео с изпълнението на Тодор и Борислава можете да видите ТУК.

Клюки.вс препоръчва и: