Принц Хари издал тайната: Кейт и Уилям ще имат наследник

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Новината за бъдещия пол на бебето на британския принц Уилям и съпругата му Кейт дойде най-неочаквано от… бъдещия чичо, принц Хари. Приятели на по-малкия брат твърдят, че той непрекъснато говори за своя първи племенник като за момче. Според него цялото кралско семейство очаквало с нетърпение появата на мъжкото отроче. Самата Кейт много искала да стане майка на момче, съобщава „Дейли Мейл“. Що се касае до неговото име, бъдещите родители вече са се спрели на едно.
Двамата обаче не желаели да го разкрият пред никого, дори и пред Хари, който давал най-невероятни предложения в тази насока, твърдят запознати източници.

Спекулациите с пола на кралското бебе тепърва предстоят. Скоро херцогинята на Кеймбридж Кейт без да иска почти каза, че бебето й от принц Уилям е момиченце. Това стана, докато бременната Мидълтън бе на посещение в пристанищния град Гримсби, съобщи тогава Асошиейтед прес. Когато една жена й подари бяло плюшено мече, херцогинята каза: „Благодаря, ще го взема за моята д…“ Тя не довърши думата и не пожела да уточни, когато я попитаха изрично.