Ето какво каза докторът изродил бебето-гигант в „Майчин дом“

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ето какво каза докторът изродил бебето-гигант в „Майчин дом“

Ето какво каза докторът изродил бебето-гигант в „Майчин дом“ 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Бебето се роди на 14 октомври, миналия понеделник

Истинска сензация предизвика бебето-гигант, което се роди миналата седмица в „Майчин дом“. Новорденото е с тегло 5,8 кг и ръст 55 см, припомнят от БЛИЦ. Бебето, което проплака в столичната АГ-болница “Майчин дом” се превърна в истинска звезда в мрежата.
Към материала, с който ви съобщихме за появата на бял свят на този малък рекордьор, посочихме още защо лекарите не се радват, когато се раждат такива наднормени бебето. (ЛИНК ПО-ДОЛУ).
А ето и какво каза д-р Теодор Гарнизов, който се помогна на гигантчето да се появи на бял свят. Д-р Гарнизов, който работи в послеродово отделение към Родилната клиника на “Майчин дом”, е изродил бебето чрез секцио.

Бебе гигант проплака в „Майчин дом“

Специалистът сподели, че никога до сега не е израждал толкова голямо бебе. Той посочи, че в „Майчин дом“ не са имали такова гигантче и то наистина е рекордьор.
Новороденото е доносено и раждането е станало в 9-тия месец. Бебечо, което се превърна в сензация, даде възможност и на специалистите да се изявят. Така д-р Гарнизов има повод да даде специално интервю за в. “Доктор”.

Истинско гигантче проплака в “Майчин дом”

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OMpvt-CUoVo

Клюки.вс препоръчва и: