В „Байерн“ точат лиги по мръсница

5
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Германската топкрасавица Ан-Катрин Вида се е превърнала в абсолютна сексикона за футболистите на „Байерн“ (Мюнхен), съобщават жълтите издания. 24-годишната певица и модел е гадже на новото попълнение на „баварците“ Марио Гьотце. През миналото лято папараците заснеха уникални снимки на влюбената двойка по време на почивката им.

Германският национал беше извел мацето си на плаж с яхта край Ибиса. Ан-Катрин обаче така бе възбудила футболиста, че той бе надул гащите си, което не остана незабелязано за фотографите. Оттогава съотборниците на Гьотце не спират да го бъзикат и дори го наричат с прозвището  Еректус.

Изкусителната Ан-Катрин Вида е получавала куп покани за срещи от други футболисти в Бундеслигата. Нейната слава, че действа като виагра за мъжете, определено й печели куп обожатели. За момента обаче Вида е вярна на 3 години по-младия си приятел.

Ан-Катрин е родена на 6 декември, навръх Никулден. Синеоката мръсница обича да ходи на мачовете на Гьотце. Тя го наградила с бурен секс, след като Марио се разписа при победата на „Байерн“ със 7:0 над „Вердер“ през уикенда. Иначе Вида признава, че обича да танцува, да готви и да свири на пиано.