Ивана започна пълна промяна

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Навръх рождения ден на дъщеря си, Ивана сподели, че е ужасена от пластичните операции. Тя разказа, че е виждала много случаи на съсипани от силикон устни и жени, получили изгаряния от некачествени лазерни процедури.

Промяната на певицата е започнала с дълбоко почистване на лицето с лазер. Само след дни звездата си направила Термаж вместо лифтигнг. Сега ще се подложи и на процедура с първия Fraxel, пристигнал в България, благодарение на актрисата Евелина Борисова – който премахва едновременно дълбоки бръчки, петна и белези.

„Имам много участия и нямам време да излизам за дълго от строя с различни операции. Страх ме е от тях и не искам да рискувам здравето си, а е задължително да изглеждам добре. Уважавам публиката си”, призна Ивана.

Ивана е планирала скоро да се погрижи и за заздравяването на косата си – отново с лазерна терапия. „От толкова година на сцената и от третиране с какво ли не си съсипах и косата”, призна певицата.

Изпълителката смята, че вече е време да свали и излишните килограми. „Решила съм този път да съм по-постоянна и ще видите как след около половин година ще стана нов човек”, каза смело Ивана.