Ужас! Роми награбиха Пенка и Джоана на масата в столичен клуб! Скандални СНИМКИ!

15
Добави коментар

Пенка за пореден път показа магариите си!

Анонимен читател публикува скандални снимки на ромското девойче,станало известно покрай Мис България –Пенка и безизвестна фолк певица,за която едва ли някой,някога е чувал. Въпросният „папарак” пусна фотоси на Карибито и Джоана (фолк певицата) ,на която съвсем ясно се вижда колко „мармалад” са те, обградени от завидно ромско внимание на пет мургави момчета. За разлика от певицата,на която вместо да плащат за участие,тя сама си плаща,за да я поканят да пее някъде,Пенка се държеше на краката си,колкото и пияна да е тя и

Advertisement:

Advertisement:

поне приличаше на себе си. Джоана ,за сметка на това, буквално не знае къде се намира. На снимките се вижда ,че е толкова пияна,че не може да ходи,а по думите на информатора,през 5 минути е пълзяла до тоалетната.. Сами се досетете защо..!

Двете „супер известни примадони” цяла нощ кършели снаги на масата в столично заведение, а група мургави момчета им се радвали отдолу, любувайки се на бельото им,която и без това е било изкарано на показ.

Източника,който пусна на клюкарниците въпросните скандални снимки,коментира,че фолк „звездата” е изглеждала направо

потресаващо. Всеизвестно е ,обаче,е точно тази певица не може да се похвали с визия,ама изобщо,а за глас да не говорим. От доста време се знае,че въпросната Джоана излиза навсякъде,където може да пие и да се друса на аванта. Независимо,че после най-вероятно ще се наложи да плаща с тялото си.

Припомняме,че само преди няколко дни Пенка беше уредена на работа като салонен управител на столичен клуб, независимо от това ,че дори няма диплома. Дали,обаче,става дума за същото заведение,където са забелязани „столичанките в повече” не е ясно на този етап.

Вижте потресаващият фотос!