Ремонт на печки. Сервиз за ремонт на печки в София.

1
Добави коментар
valeri.naydenov
valeri.naydenov

Имате нужда от ремонт на печки или котлони? Попаднали сте на точното място! Ние от ВН Сервиз София вече девет години извършваме ремонт на печки и котлони без значение от марката и модела, оставяики след себе си безброй доволни домакини. Ремонт на печки не е лесна работа въпреки това че те са изградени от прости апарати. Понякога точно те създават сложни аварии, които могат да затруднят дори и нас.

Какво да направим, когато говарската печка се повреди?

Подобно на останалите битови електрически уреди, печките също не са вечни и понякога се случва, да се повредят и да откажат да работят. В ситуация, като тази Вие имате две опции: да се обадите и да заявите час за ремонт на печки или да пристъпите към закупуване на нов електрически уред ако стария не подлежи на ремонт или ремонта не е рентабилен. В случай, че изберете първия вариант, можете да ни се обадите и да заявите час на нашия дежурен телефон за ремонт на печки : 0893 58 96 36 в удобно за вас време.

Ремонт на ел. инсталация на готварска печка. Ремонт на печки.

Ние ремонтираме или подменяме ел.ключове на всички видове готварски печки. Ремонт на печки.

Как процедираме ние при ремонт на печки?

След като се свържете с нас, можем да Ви изпратим наш мобилен техник, които ще посети дома Ви и ще извърши оглед на повредата на Вашата готварска печка. Хубавото в случая е, че Вие ще бъдете информирани какво е състоянието на повредения електроуред и колко ще Ви струва неговия ремонт. Тоест, Виe отново ще имате възможноста да избирате дали да си купите нова готварска печка или да се възползвате от нашите услуги за ремонт на печки. Във всички случай ремонта на печката Ви е в пъти по евтин от нова такава. Не бива да се пренебрегва и това, че всяка машина се износва когато работи и от време на време трябва да се поддържа.

Доверете ни се и ще имате възможност от личен опит да се убедите в нашия професионализъм. Нашите знания, умения и дългогодишен опит ни позволяват да поправяме печки с различни повреди, които са свързани с: електронни модули (платки), изгорели нагреватели, дефектирал ключ и терморегулатор, смяна на реотани на фурна и още много други.

Целта ни е да Ви предоставим надеждни и професионални услуги за ремонт на печки и всякакъв друг вид електроуреди, при това на възможно най-добра и разумна цена. С други думи, съотношението цена/потребителска полезност ще бъде във Ваша полза. Ето защо, когато имате нужда от добри техници или професионален сервиз за поправка и ремонт на печки и всякакъв вид битови електроуреди, Вие можете да разчитате на нас. Направете първата стъпка за отстраняване на повредата на Вашата любима готварска печка, като ни се обадите : 0893 58 96 36

Ремонт на ел. модул за управление на готварска печка. Ремонт на печки.

Ние от ВН Сервиз подменяме счупени стъкла на фурни по поръчка. Ремонт на печки.