Монстър Хай: страховито съчетание / Monster High: Freaky Fusion (2014)

1
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Гледай онлайн: Монстър Хай: страховито съчетание / Monster High: Freaky Fusion (2014)

Резюме: Франки Щайн не се справя добре с домашното си, посветено на семейството. По неясни за не япричини родителите й не желаят да говорят за дядо й – Виктор Франкенщайн. За да й помогнат, момичетата решават да анмерят лабораторията на Хексакая стийм, който е бил учител на Виктор и си е водил дневник. Заедно с лабораторията те намират машина на времето и се връщат 200 годиони назад, когато училището е новопостроено (1814). Виктор вижда Франки и й се представя с псевдонимът си, като се опитва да разбере как е съжиивена. Момичетата си тръгват набързо, но Виктор успоява да ги последва в съвремието. Там с помощта на компютрите и смартфоните той създава свое ново чудовище, коетои почва да вилнее из сградата.
Момичетата обаче си имат свои собствени проблеми – на връщане през времевия поток те са се слели две по две. Трябва да се научат да съжителстват заедно и да се справят с новите си сили.

Сценарист: Кейт Вагнер
Режисьор: Уилям Лау, Силвен Блаис
В ролите: Лаура Бейли, Кам Кларк, Ерин Фитцджералд, Гиид Фридман, Луис Гонсалес, Джони Гуд, Кейт Хигинс, Джули Мадалена и др.
Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: ~70 минути
Допълнително: Филмът е с българско аудио !!!
Намерете повече информация за това как да гледате и сваляте филми от нашата страница „Често Задавани Въпроси“.

2,811 total views, 7 views today

Монстър Хай: страховито съчетание / Monster High: Freaky Fusion (2014) 4.30/5 (86.00%) 10 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара