Транспортни и Хамалски Услуги в София

1
Добави коментар

Търсите надеждна фирма за преместване на вашето имущество в София или страната.

Ние от Транспортни услуги София сме винаги на среща в решаването на вашия проблем с транспорта.

Фирмата ни е с дългогодишен опит в сферата на лекотоварния транспорт и хамалските услуги.

Разполагаме с различни по обем товарни бусове и камиончета с падащ борд (от 12 до 18 куб.м.) за превоз на всякакви товари: мебели, багаж, обзавеждане, оборудване, стоки, машини, съоръжения и други на достъпни цени.

От нас можете да получите надежден и качествен превоз на вашия товар на цени от 30 лв. до 50 лв. за района София.За превоз и доставки в страната цените са от 0.50лв./км до 0.70лв./км в зависимост от обема и вида на желаното превозно средство. 

Екипът ни от опитни хамали може да ви предложи гладко и безпроблемно товарене, разтоварване и опаковане на вашите мебели и обзавеждане.

Предлагаме безплатен оглед на място при цялостно преместване на имущество при който изготвяме изгодна оферта с крайна цена. 

Можете да се възползвате и от нашите полезни съвети и решения за превозването и доставянето на вашия товар до всички населени места в България.

Независимо от това дали става въпрос за частично преместване на малко домакинство или голямо офис оборудване ние сме на ваше разположение.

Ако решите да ползвате нашите услуги, ние напълно ще оправдаем  очакванията ви за качество и цена на желаната от вас услуга.