Галена втрещи народа с новия си клип

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Зловещ клип на певицата Галена разпали страстите в чалга гилдията.

Иска ви се да разберете как би изглеждало едно луксозно погребение, в което оплаквачките са топмодели по жартиери? Такова чудо може да бъде видяно в клипа на фолкпевицата Галена „Една жена”.

Във видеото на силиконката се редуват кадри от погребение, такива на които певицата е с пушка, и мацки по бельо, които се кършат еротично край ковчег. В друг момент Галена държи скелет в ръцете си. Част от сцените са снимани на гробище. Няколко дни след премиерата си в YouTube изпълненото с еротика и пародийна скръб минифилмче е гледано от близо половин милион души, а полемиката около посланието му в социалните мрежи не стихва.

„Тя удари дъното на безвкусицата и пошлостта. И да направи такъв клип точно преди Коледа. Ужас“, веднага я изкоментираха колежките й.

„Голяма фенка съм на Галена. Харесвам всичките й песни, стила й. Тази песен също ще стане хит, но клипът е, меко казано, брутален… Погребение, гробища, скелети и еротични сцени. Замислете се, че има и малки деца, които ви гледат…”, пише във Фейсбук почитателка на фолкдивата.

„Да загубиш близък човек е едно, а това е измислена чалгария и простотия за мен!”, отсича друга почитателка. „Отвратителен клип – гробища, погребение, секс? По-добре се откажи от пеенето и стани актриса”, съветва друг меломан.