Италиански спален комплект

2
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

Оценете продукта

3740,00 лв.

или 24 вноски по 193.40 лв с 

ОПИСАНИЕ

Италиански спален комплект!

В цената са включени:

·         Легло – 192 / 219 / 165см. за матрак 160 / 200см.

·         Гардероб- шесткрилен: 280 / 60 / 232см.

·         Скрин – 121 / 45 / 79см.

·         Нощни шкафчета- 2бр. – 58 / 37 / 51см.

·         Огледало – 95 / 7 / 115см.

В цената НЕ са включени:

·         Подматрачна рамка

·         Матрак

·         Аксесоари

Уникалните детайли на италианския дизайн придават неповторим стил и уют на всяка спалня. Леглото е предвидено да се ползва с подматрачна рамка с крачета!

Нови тенденции и идеи в екстериорните решения

Как да изберем най-подходящият цвят за нашата къща. Това е въпрос, който възниква за всеки, който е решил да изгради или реновира своята къща. Едно нещо е безспорно, цветът на къщата е от такова значение, както и интериорните цветове влияят върху цялостния облик на вашия дом. Външното цветово оформление предлага много варианти, но и има основни правила, които трябва да се спазват.

Тенденциите и модата е променят, дори и в екстериорните цветови предложения. Синьо, слънчево жълто, зелено или лилаво са сред най-модните цветове напоследък. Въпреки това, екстерирорните цветови гами идват с различни оттенъци и нюанси, от което дори можете да се почувствате объркани при избора си, и да се окаже, че боядисването на една къща не е лесна задача. Първоначално ни се струва, че ще ни струва доста малко, но отнема много усилия, време и средства.

Първото правило при избора на нов цвят за вашия дом, трябва да бъде отнемането на колкото е възможно по-малко време. Но не е необходимо да бързаме в избора, защото къщата ще запази вида си в продължение на години. Също е добре, да разгледаме всички други къщи наоколо, и да решим дали искаме нашата къща да се слее с целия пейзаж, или искаме да се откроява. Също и изборът ни трябва да се спре на решението, дали цветовете да бъдат класически или модерни.

Основното правило при екстериорните цветови гами е използването на три цвята или три нюанса на един и същи цвят, където единият нюанс е доминиращ цвят, средният тон акцентира дървената арка над входната врата. По-дълбокият нюанс около прозорците и вратите служи за добавяне на крайния акцент. Може да използвате и по-ярки цветове за акцент, то в това решение трябва да бъдете наистина внимателни.

Класическият топло бежов цвят и ярко бяло около прозорците, могат да се заменят с тревно зелено, кобалтово синьо, цвят нежна орхидея.

Когато говорим за екстериора и външния вид на една къща, трябва да споменем и основните тенденции и нови дизайни, при които се използват естествените цветове и различни материали. Пример за това е облицовката от дърво, която може да бъде чудесен акцент. Този ефект се засилва, при оцветяване на дървото в по-тъмен цвят. Така се съчетава класическият и модерен дизайн, а в същото време и къщата има приятен и изискан вид.

Друг естествен материал, който е подходящ при новите тенденции в екстериора, е облицовката с тухла или камък, които могат да бъдат в неутрални цветове, или да бъдат акцент засилен с различни цветове и текстура.