Идеи за ръчно направени костюми за Хелоуин

1
535
Добави коментар
seomystic
seomystic

Празникът е истински магнит за децата с всичките костюми, лакомства и страшни украси. Тук ще ви предложим няколко идеи за оригинални и лесни за направа костюма, за да се отличи вашето сладурче! 

 

Балон с горещ въздух

 

Вземете 15-20 цветни балони с хелий и ги завържете  за импровизирания кош на балона, който може да направите просто от малко картон. Не забравяйте да облечете младият пилот в удобни детски дрешки за полета!

 

 

2. Карл от анимацията В небето

 

Докато още сме на тема балони, ви представяме и втория очарователен костюм. В небето е любим филм на малки и големи, а един от най-симпатичните характери в него е Карл. Няколко цветни балони с хелий, очила с тъмна рамка и проходилата с тенис топки са отличителните черти на този костюм. Пригответе следните детски дрешки:  сива жилетка, папийонка и бяла ризка и вашият юнак се е превърнал в Карл.

 

 

 

3. Бухалче

 

Всичко, от което се нуждаете за този костюм са платове от няколко стари детски дрехи и лепило. Изберете цветовете близки до естествения цвят на красивия бухал.

 

 

4. Охлювче

 

 

Перфектният костюм за Хелоуин, който сте оставили за последния момент. Навийте на руло олекотена завивка в естествен цвят и прикрепете малки дръжки за раничка. Изберете детски дрешки като детска рокля или туника в бежов или кафяв цвят, направете забавни рогца и сте готови!

 

 

Не забравяйте, че Хелоуин е страхотна възможност да се забавлявате с детето си. Направете заедно костюмите и споделете празнични усмивки. Разгледайте новата колекция на магазини за детски дрешки Точици за още идеи, с които да зарадвате сладурчето си!