Слушалка за душ с турмалин и германий

2
315
Добави коментар
IvanStl
IvanStl

Като се има предвид, че близо 80 % от заболяванията се причиняват от употребата на вода с лошо качество, Green World изобрети специална слушалка за душ с турмалин и германий. Тя се използва много лесно – просто се завива по обичайния начин на гофрираната подвижна връзка. Не се налага предварително активиране на слънце, тъй като материалът се активира от водата за къпане още при 32о-45оС и ефектът на пречистването се проявява само след 5 минути. Щом филтърът от турмалин и германий се замърси, слушалката се разглобява, промива се, изсушава се и се сглобява.

слушалка за душ с турмалин и германий

При употребата на слушалката за душ с турмалин и германий трябва да се имат предвид следните противопоказания – да не се ползва при висока температура, склонност към кръвотечения, открити рани и инсулт. Трябва да се внимава ако хората са с кардиостимулатори или имат склонност към алергии. Най-добре да не ползва от бременни жени, от кърмачки и от малки деца.

Турмалинът и германият, които влизащи в състава на слушалката за душ, имат следното въздействие върху организма: –    подобряват циркулирането на кръвта; –    насищат я с кислород; –    подсилват имунитета; –    оптимизират обмяната на веществата; –    подобряват паметта; –    усилват работата на органите и системите; –    намаляват умората; –    значително подобряват общото състояние на организма; –    възстановяват структурата на водата; –    убиват болестотворните микроорганизми във водата; –    премахват действието на хлора и на тежките метали; –    след филтрация, от душа тече чиста жива и мека вода; –    турмалинът отделя отрицателни йони, които увеличават еластичността и тургура на кожата и я правят коприненомека.

При употребата на вода от слушалката за душ с турмалин и германий се постигат следните положителни ефекти: –    отстранява се нервното напрежение и стреса и се постига успокояващ ефект; –    подобрява се съня; –    намаляват се болките в мускулите; –    намаляват се отоците и болките в краката, поради климатичните условия; –    оптимизира се циркулирането на кръвта; –    улеснява се приспособяването на организма при далечни пътувания и полети; –    намалява се изпотяването и леките сърбежи; –    лек противовъзпалителен ефект; –    придава се усещане за топлина и свежест; –    предотвратява косопада и появата на пърхот, подобрява се общото състоянието на косата и тя става мека и блестяща.

Цена: 63 € / 123 лв.