Предизборна кампания „Предпочитам да спортувам, вместо да гласувам – 2017“

3
321
Добави коментар
oroto
oroto

Спортувай за не-партия „ПСВГ“

И отново идва време да гласуваме(ко да зачертая!?), и отново, трябва да робуваме на законите неясни, задължаващи ни да си изберем политици най-прекрасни!

Аз пък няма да гласувам, защото предпочитам да спортувам!

Да, да! Предпочитам да спортувам, вместо да гласувам. Предпочитам да спортувам, вместо да кротувам . Предпочитам да спортувам, вместо да гладувам. Предпочитам да спортувам, вместо да студувам. Предпочитам да спортувам, вместо да стачкувам. Всъщност искам първо да спортувам, а после… може пък и да гласувам!

И може би ще ме запитате, защо пък трябва да спортувам преди да ида да гласувам?!

Защото драги ми приятели и неизменни ми читатели! Спортът(но правилното спортуване) изгражда все полезни качества и увереност в нас самите за разлика от гласуването без спортуване. Спорът определено работи в наша полза за разлика от гласуването(където обикновено залагаме на надеждата, надеждата без действие = бездействие, и так тя се превръща в мощно оръжие за управление на масовката или с други думи казано – айран без мляко) и съдейства активно за нашето добро здраве, позитивни емоции, за нашето по добро самочувстие и безстрашие. И не на последно място ни помага да мислим по трезво!

Така, че призовавам ви да поспортувате точно седмици преди отново да гласувате за народни представители. И ще видите, че ще бъде по различно и за много партии готови да ти подадат „трошички хляб” за твоя глас народен… положение ще бъде може би… комично!

А сега нека колелото завъртим и със спорт предизборно се подкрепим!

Всъщност, велосипедът, който трябваше да бъде изпратен днес по случай кампанията ми… го откраднали, точно преди да бъде изпратен от офиса на куриера.

Велосипедът, който щеше да бъде изпратен днес по случай кампанията ми в ранни утринни зори… се „изпари“.

Така, че ще се наложи да потичам в името на кампанията ми, която за малко да се разпадне, но и сам воинът е войн! Повеждам я пеша! Естествено и ще повдигам свободни тежести седмици и дни преди изборите за народни представители 2017.

И, както сподели един мой съгражданин във фейсбук: „Това със спортуването не е майтап! Ако някой седне да сметне, колко пари губи бизнесът и държавата от боледуващи, унили и т.н. хора, направо ще му се завие свят“!!! Цел на моята не-партия „ПСВГ“

Целта на инициативата ми е да подтикна повече граждани да започнат да спортуват, защото спортът е важен, както за здравето, така и за по трезвото гласуване и увереност в себе си!

Приятели и читатели, призовавам ви да спортувате(поне в изборния ден), а после, ако желаете… може пък и да и гласувате. Ще се радвам да споделите този материал чрез бутоните по долу за да може все повече хора да се запознаят с кампанията ми и да вземат решение дали ще гласуват и за кой! Като всяка не-партия и ние си имаме фейсбук страница в която може да оставите своите коментари, защо няма да гласувате – може би, защото ще спортувате или пък си имате друга причина или пък ще гласувате след като спортувате.

Фейсбук страницата ни е на следния линк: https://www.facebook.com/psvgbg

Виж още публикации от блога

Признавам си! „Coffee Ninja“ ме грабна от раз! Да, това е суровата, дълбока и древна истина, която открих преди няколко седмици. Още от малък бях привърженик на бойните изкуства. Гледах фи… Виж повече Сгъване за бицепси от стоеж с гири, дъмбели или пък с щанга. И когато стане време за форма все показваме бицепси. Или по точно повечето мъже се сещат за тях, а и не само за тях. Странна логика, но въп… Виж повече Допълнителни доходи от интернет програми!? Научи истината! И когато стане дума за пари, то уви, но нали, честно да си призная не познавам много хора, които с ръка на сърцето ще споделят, че парите им … Виж повече Много добри слушалки на супер цена За втори път поръчах едни от най-яките безжични слушалки, но този път не са за мен, а за друга активно спортуваща натура. Всъщност поръчах ги за сестра ми. Тя си изб… Виж повече Време е за Gluqap MAR в битката с „пролетната умора“ Дали е от настъпващата пролет или пък от натоварената работа в последните няколко месеца, както и липсата на тренировъчен партньор! Но … Виж повече Да стегнем „неприлично увисналата” част на ръцете! (+ Видео изпълнение) „Много по-ясно за нас ще бъде, ако добавите видео как се правят упражненията. Иначе този Мартин от хора знам, че е доста з… Виж повече