ШАМПОАН ЗА РУСИ КОСИ СЪС СТУДЕНИ НЮАНСИ – ALFAPARF THAT’S IT BLONDE AMBITION

1
363
Добави коментар
mashbg
mashbg

Шампоан Alfaparf ЗА РУСИ КОСИ СЪС СТУДЕНИ НЮАНСИ специално разработен за блондинките с хладни тонове –  ALFA PARF THAT’S IT BLONDE AMBITION.

Аллфапарф  BLONDE AMBITION е пигментиран шампоан формулиран да даде нов живот и яркост на естествената или  боядисана коса с топли отблясъци. Той е подходящ за честа употреба . Без сулфати,. парабени и  RRP

 Специална линия от продукти за естествено руса , изрусена, сива и бяла коса . Тази нова серия се състои от различни шампоани за коса , без значение естествена или боядисана.Те са предназначени за различни тонове на руса, както и за побеляла или посивяла коса. Серията включва балсам и маска , която е подходяща за всички видове коса.

 Продуктите съдържат светлоотразителни перлени частици, които дифузират на светлина във всички посоки , като дават дълбочина на русите цветове и невероятен блясък . Съдържащия се серамид подхранва косъма , прави го компактен и изравнява структурата. Фитокератина благодарение на изключително сходната си структура с тази на косата , действа в рамките на влакното дава здрав и жизнен вид.