Супермоделът Рейчъл Хънтър: Правете за себе си това, което ви прави щастливи!

1
598
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Новозеландският супермодел, актриса и телевизионна водеща Рейчъл Хънтър, тръгва по света, за да открие ключа към запазването на младостта и красотата, както и тайните за дълъг и здравословен начин на живот.

За нея е много важно да се чувства щастлива и да изглежда добре. Тя прави обиколка на красотата, за да представи на зрителите съветите на вдъхновяващи хора за красота и здравословен живот. Рейчъл и нейните събеседници ще разкрият чудодейните свойства на семена, масла и ядки, както и достиженията на техниката.

Как различните народи подчертават красотата? Какви съвети дават събеседниците на Рейчъл? Гледайте нейното шоу „Обиколката на красотата с Рейчъл Хънтър” по телевизия Fine Living от 10 септември всяка неделя от 22 часа.

Кое беше най-интересното преживяване по време на снимките на втория сезон?

Рейчъл Хънтър: Всеки епизод разказва невероятна история и дава полезна информация. Заедно с това те среща с красиви хора. Обичам Перу и разнообразните му екосистеми, местна култура и храна. Да се срещнеш с шаман в скрита местност е невероятен шанс и незабравимо изживяване.

Защо хората искат да изглеждат красиви? Каква е причината за този стремеж към красота?

Рейчъл Хънтър: Любовта и желанието да привлечеш своята половинка. Но аз съм старомодна и смятам, че когато си естествена и се приемаш такава каквато си е най-доброто за теб. Когато срещна човек, когото намирам за красив, се оказва, че той води пълноценен живот и е щастлив.

И още нещо – ние трябва да си зададем въпроса за кого се обличаме и правим красиви – за себе си или за другите?

От твоя опит можеш ли да кажеш коя култура има най-високи стандарти за красота?

Рейчъл Хънтър: За мен културите, които променят непрекъснато стандартите си за красота имат най-тежката задача да задоволят ненаситния стремеж и желание да останат млади. Но всеки разбира красотата посвоему. Говоря за отделния индивид. Аз мисля, че е страхотно да правиш малки корекции тук-там. Правете за себе си това, което ви прави щастливи!

Има ли разлика в стандартите за красота при жените и мъжете в различните култури?

Рейчъл Хънтър: В западната култура мъжете отделят все повече внимание на грижата за красотата и външния си вид.

Какви процедури за красота представяш в новата си поредица?

Рейчъл Хънтър: Пластичната хирургия, кафето, маслата и някои високи технологии. В епизода, посветен на Сан Франциско, представям невероятна нова технология. А също така ще ви покажа идеологията и храната на хипитата. Това е любимият ми епизод!

Дефиницията за красота отива ли отвъд физическите качества? Това важи ли в еднаква степен и за жените, и за мъжете?

Рейчъл Хънтър: За мен външната красота бързо преминава в грозота, ако няма връзка с красив вътрешен свят на човека, независимо от това дали говорим за мъжете или жените.

Във втория сезон коя беше най-екстремната процедура, която някой направи в името на красотата?

Рейчъл Хънтър: В Маями бях в операционната по време на сложна процедура, а в Аляска ме накараха да опитам странни масла и храни. Това бяха двата най-екстремни епизода.

Какво ще кажеш за еволюцията на стандартите за красота?

Рейчъл Хънтър: Ние все повече обръщаме внимание на вътрешната красота. Дори си припомняме забравени цитати от древността. От технологична гледна точка, мисля, че красотата винаги ще се продължава своето развитие.

Силен е стремежът на хората да се подмладяват. Снимахте ли нещо по темата?

Рейчъл Хънтър: Да, в САЩ точно това снимахме. Нека зрителите го очакват с интерес. Ще видите най-новите тенденции.

Кой е любимият ти продукт в момента?

Рейчъл Хънтър: Едно масло от Хаваите. Гледай епизодите и ще разбереш кое е.

Дай три съвета на дамите, които те лесно могат използват вкъщи, за да имат хубава кожа.

Рейчъл Хънтър: 1. Аргановото масло от Мароко е страхотно за кожа и коса. Колкото е по-чисто, толкова ефектът е по-голям. Мирише хубаво и е с плътен жълт цвят. 2. Куркумата – сложете я в яденето, напитката, дори си направете маска. 3. Ресвератрол – чудодейният антиоксидант, който се съдържа в люспите на гроздето (както и на други храни) и който е свързан с понижен риск от сърдечни заболявания и удължаване на живота. За разлика от други антиоксиданти, като антоцианините, които дават на боровинките техния специфичен цвят и са съществена част от плода, растенията произвеждат ресвератрол, само като отговор на гъбична или бактериална атака. Точно така – ресвератролът e естествен антибиотик и фунгицид, който е синтезиран интелигентно от гроздовото растение (лозата), за да преживее биологична атака! Така че, гроздето за мен е фантастично. И все пак красотата е индивидуална.

Пътуваш из целия свят, но живееш в Лос Анджелис и Нова Зеландия – и на двете места кафето е на почит. Кое е любимото ти кафе?

Рейчъл Хънтър: Обичам европейското кафе. Без мляко.

Как прекарваш уикендите?

Рейчъл Хънтър: Когато децата са си вкъщи, обичам да съм с тях, да готвя и просто да се разхождам. Йогата също е важна част за мен. В

Обичаш ли да ставаш рано? Как се събуждаш?

Рейчъл Хънтър: Понякога ставам рано, понякога съм нощна птица. Не определям себе си в нито една от двете крайности. Когато не пътувам, просто се оставям на ритъма на живота.

Яйцата са типична закуска в много страни. Ти как ги обичаш?

Рейчъл Хънтър: Бъркани яйца с магданоз върху филийка многозърнест хляб.

Коя песен слушаш често напоследък?

Рейчъл Хънтър: Една индийска песен. Вълната на щастието. / БГНЕС