Дамски комплект Винтидж табакера, черни рози от глина и текстилни бижута с картичка

1
282
Добави коментар
Decora
Decora

Дамски комплект Винтидж табакера, черни рози от глина и текстилни бижута с картичка e уникална комбинация от дамски продукти, подходящи за лично ползване и за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден или друг повод. За изработката са използвани разнообразни материали, с цел да се получи неповторима визия и бутиков продукт.

Тази ръчно изработена комбинация от дамски аксесоари е иедално решение за всеки повод, когато държите да се възползвате от некомерсиален, а ръчно изработен продукт.  Успешно съчетание от дамски модни аксесояри, които да изберете според повода, бюджета или желанията Ви за подарък. 

Възможността да направите своята най-успешна комбинация е отличен шанс да зарадвате дамата до Вас или самите Вас с дамски комплект Винтидж табакера, черни рози от глина и текстилни бижута.

Продукти от презентацията:

– Табакера за цигари 80 мм, с декорация на червена роза и опушен релеф по краищата – съчетава красотата на цветовете и формите с елегантността на визията. Фина, нежна декорирана в стил Винтидж и техника декупаж, табакерата излъчва класа и стил. Като част от серията Decorra „Специално за теб!“,  табакерата може да се комбинира с широка гама продукти със същата тема, визия, материя или мотив, изработени от други материали и техники като например комплект бижута, колие, часовник, обеци, пръстен, изделия от плат във вид на несесер, чанта, калъф за мобилен телефон, свещ, сапун, козметика, поздравителна картичка, бижутерка и др. Външни размери 10 х 10 см., вътрешни размери 9 х 9 см. Капака се затваря чрез притискане и щракване на автоматичната закопчалка, езиче. Табакерата е подходяща за цигари 80 мм.

– 2054-MB. Пръстен и обеци Ретро рози, плат впечатляват със своята нежност, визия, оригиналност и са едно бюджетно решение за бижута ръчна изработка. Предимство на пръстена е, че обиколката може да се регулира и така да пасне на пръсти с различна дебелина. Диаметъра на кръглата част на обеците е 2 см., а когато се закачат на ухото дължината им е 3 см. Поставянето на обеците става много лесно и бързо само с едно промушване през дупката на ухото. Закопчаването е с помощта на специална пластинка, която внимателно се повдига и сваля на долу. Бижутата от плат имат универсално приложение и могат да се съчетаят със спортно елегантни дрехи, дънки, джинси, рокля, ленена риза, кадифе и др. Пръстен и обеци Ретро рози, плат могат да се носят през всички сезони на годината, което ги прави още по – желан моден ръчно изработен аксесоар и допълнение на тоалета.  

– Винтидж колие с черни рози и обеци, изработени с метални елементи и черна полимерна глина, подходящи за специални поводи и допълнение към дамския вечерен тоалет. Обеците и колието може да се носят ежедневно при успешно подбран костюм с подчертана линия. Предвид възможностте на цветята от полимерна глина, розите могат да се направят в различен цвят по желание.

 

– Картичка с 3D визия, постигната благодарение на множество малки елементи, изрязвани на ръка, етажирани по специален начин, за да се постигне тази пирамида от малки цветни детайли. Отварянето на картичката е нагоре, а позиционирането е вертикално.

Всички дамски артикули са ръчно изработени с гаранция за качество, здравина на материалите и удоволствие на ползване.

Вашите въпроси и запитвания за дамски комплект Винтидж табакера, черни рози от глина и текстилни бижута с картичка можете да отправите на имейл [email protected] или тук на ЛС.

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=PmdHS3R_kbg&t=4s