7 причини да му позвъните първа.

1
202
Добави коментар

Можете да намерите много причини, поради които трябва да седите и да чакате той да Ви позвъни първи, но вместо това, бихте могли просто … Вие да му позвъните първа. За онези, които са на противно мнение, можем да изтъкнем няколко аргумента „за“.
1. Мъжете обичат инициативните момичета. В крайна сметка, каква значение има, кой на кого се е обадил пръв, ако сте се харесали?

2. Покажете учтивост. Ако не е обаждане, то нека да бъде SMS-учтивост. Напишете му, че сте имали страхотна вчера, за което сте му благодарна. Това ще бъде голяма стъпка, на която той няма да може да реагира.

3. Той не е сигурен какво искате. Момчетата често се страхуват, че ще бъдат отпратени, така че рядко правят това, което не са 100% сигурни. Може би той не се обажда само защото се притеснява, че дори не си спомняте името му.

4. Сега не е Средновековието, нито е каменната ера. В наше време всички тези правила на благоприличие вече са замъглени, кой е и какво трябва.

5. Може да е загубил телефонния ви номер. Вероятността за това не е голяма, но всичко се случва.

6. Приемете го като комплимент за него. Когато се обадите първа, това е като да кажете: „Всичко е наред, харесва ми. Нямам нищо против да продължим.

7. Във всеки случай обаждането ви ще бъде по-добър ход от пасивността и неопределеността, която е крайно способна да поражда съмнения, притеснения, страхове, неврози и т.н.