Григор Димитров беше гост на принц Уилям в Бъкингам | Temaonline.bg

1
134
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Григор Димитров присъства на официален прием на благотворителна кампания за събиране на помощи за раково болни, организиран от принц Уилям.

Българинът, който в момента е под номер 6 в световната тенис ранглиста, получи възможността да поговори с големия син на принцеса Даяна и двамата бяха заснети да бъбрят в коридорите на Бъкингамския дворец.

Събитието бе благотворително, в подкрепа на диагностицирането и лечението на рак.

Поп звездата Кайли Миноуг, която миналия месец навърши 50 години, също бе сред гостите на принца. Тя се появи в ослепителна, супер секси рокля с металически ефект. Събитието отбеляза и 13 години от диагностицирането на певицата с рак на гърдата.

 

HRH The Duke of Cambridge was joined by the stunning @kylieminogue who wowed guests with an incredible performance pic.twitter.com/SXr4n3bsX9
— The Royal Marsden Cancer Charity (@royalmarsden) June 15, 2018

Принцът увери гостите, сред които беше и звездата от „Тор“ Том Хидълстън (Локи), че събраните средства ще бъдат вложени в работата на докторите, медицинските сестри и учените за „развиване на животоспасяващо лечение“.

Григор Димитров тренира усилено преди началото на един от любимите си турнири – този на трева в Куинс.

 

Българинът стана шампион на британската земя през 2014-а, но сега влиза в надпреварата в лоша форма.

Той избра да тренира с местния любимец Кайл Едмънд, с когото вече имат богата история.

В началото на годината по време на турнира в Бризбън Григор помогна на своя съперник да се изправи, след като Едмънд стъпи на криво и се контузи неприятно. Тогава българинът пробяга корта, прескачайки мрежата и тази проява на спортсменство се хареса много на тенис феновете по света.

След това на „Аустрелиън Оупън“ обаче Едмънд победи хасковлията на четвъртфиналите. Това изглежда не е влошило отношенията помежду им и сега те се готвят заедно за първия си турнир на трева.

Не е изключено да се изправят отново един срещу друг на кортовете в Куинс. Турнирът започва на 18 юни