Повярвайте в чудесата с коледната кампания на Tiffany & Co.

1
158
Добави коментар
svetla58
svetla58

Добре дошли в работилницата – стъпка навътре – и Хоп – емблематичната бижутерия Tiffany & Co. Новата им рекламна кампания ни отвежда в Страната на чудесата на Tiffany, инспирирана точно от любимата ни приказка „Алиса в страната на чудесата”.

 

Видеото е точно толкова брилянтно и ювелирно, колкото и бижутата в него. Кампанията е наречена: „Believe In Dreams: A Tiffany Holiday”, а гледайки вълшебната селекция от звезди, които разпръскват обаяние, почти става невъзможно да задържим фантазиите си зад стартовата линия.

Селекцията на бранда се ‘стовари’ върху две от най-изящните цветнокожи богини на нашето съвремие – и ги превърна в приказни героини в Wonderland – Зоуи Кравиц и Наоми Кемпбъл. След появата си във „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, Зоуи Кравиц се озова в още един фантастичен филм.

Двете черни перли на модата се срещат в синята вселена на Tiffany workshop, където празнуват на чаено парти в също толкова звездна компания – Карън Елън, Мей Мъск и Xiao Wen Ju.

Освен пътя на звездите, камерите ни дават и въображаем поглед зад кулисите на изработването на емблематичните линии на марката, включително хардуерните колекции на Tiffany и Tiffany Paper Flowers™.

И какво е филм за чудеса, ако в него няма поне едно чаено парти? В тази версия Наоми Кемпбъл играе ролята на ексцентричен Mad Hatter, а нейните прибори се състоят от части от колекцията Tiffany & Co.’s Home & Accessories.

На фона на „Dream On” на Aerosmith бляскавата тайфа разточително се забавлява.
Режисьорът е Марк Романек, видеограф, чиито проекти включват и визуалния албум на Beyoncé „Lemonade”. Кампанията подчертава класическите дизайни на Tiffany, включително „Paper Flowers”, „Hardwear”, „Tiffany T” и колекциите „Tiffany Keys”.

„Коледният сезон е времето през годината, когато повече от всякога сме вдъхновени да мечтаем. Нашите занаятчии в Tiffany работят за създаването на магия и красота във всяко едно бижу. Създадохме този филм, за да вдъхнем живот на художественото им изкуство и да уловим духа на празника в Tiffany, където всичко е възможно.”

Това каза главният художествен ръководител на Tiffany Рийд Кракоф.

Tiffany & Co. не спрат дотук – с официалното стартиране на кампанията, тя бе подкрепена и с феноменална инсталация, поставена на първи ред във флагмана на Fifth Avenue в Ню Йорк, сдържаща бижута, ювелири, бижутери и гравьори, която ще остане там до 1. януари.

 

Етикети:
Tiffany & Co, Бижута, бижута Tiffany & Co, Зоуи Кравиц, Коледа, Наоми Кемпбъл, подаръци, празнична кампания, чудеса