Mодните съвети за безупречен мъжки стил

1
139
Добави коментар
svetla58
svetla58

Алберто Веделаго е италиански дизайнер, които вече има ателие и в София. Дизайнерът има над 25 години опит на международна модна сцена. Първоначално той работи като продавач, след известно време ръководи 150 магазина на италианска фирма. А сега.. дизайнер на собствена марка “Accademya”. Ние от emodno.com решихме да зарадваме мъжката си аудитория като напълно безплатно получат съвет от италианския дизайнер – Алберто  Веделаго.

Модата ли откри вас или вие нея във вашия живот?

 Винаги съм искал да се занимавам с това, което работя, още от малък.

Как бихте описали стилът си с една дума?

Елегантен.

Според вас кой е най- важния аксесоар за един мъж?

 Едно хубаво сако по поръчка и един чифт хубави обувки също по поръчка, изработени на ръка Made in Italy.

Кой цвят според вас придава най- голяма мъжественост?

Вероятно тъмно сивото като цвят за костюм, съчетан с бяла риза, синя вратовръзка и кафеви обувки. Това е най-елегантният костюм, който съществува.

Имате ли гуру, ако да кой е и защо?

Аз самият, защото имам свободата да избирам да се обличам така, както аз искам.

Каква е причината да станете дизайнер?

Аз съм дизайнер, който работи по поръчка, изработвам дрехите по поръчка. Станах такъв, защото ми харесва да бъда сред хора, да виждам крайният резултат след това как първоначално са дошли облечени при мен и как добре облечени са си тръгнали.

Каква е разликата межу мъжете в Италия и мъжете в България относно стил?

Италианският мъж е по-добър в това как да комбинира дрехите една с друга, докато българинът все още не е толкова добър в това, поради една единствена причина – че тук все още я няма тази традиция в културата на обличане. Но ето затова аз съм тук и съм насреща.

Смятате ли, че България има шанс да пробие в сферата на модата?

Бих казал, че в България има отлични стилисти и дизайнери и най-вече много хора, които искат да станат по-добри и да се развият още повече в тази сфера.

Имате ли любим български дизайнер?

Пътувам доста и, за жалост, не съм прекарал достатъчно време в България, за да мога да назова конкретни имена, а мога да споделя впечатления само от наблюденията ми.

Какви съвети бихте дал на мъжете в България как трябва да се обличат и защо?

Мъжете трябва да бъдат по-малко плахи в това да следват модните тенденции, защото това определено ще им помогне да имат повече успех както в личния, така и в професионалния живот.

 

Тагове
Алберто Веделаго, безплатни съвети, дизайнер, дизайнер само за мъже, италианска мода, италиански дизайнер, Италия, моден дизайнер, модни съвети, мъжка мода, мъжки дизайнер, съвети за мода, съвети за мъже