Хороскоп за днес – 6 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
133
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 6 юли 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Един възторжен ден, в който всеки гони неотклонно целите си. Стремежът е се да получи максималното при разговори и срещи. Сега е момента да се уредят задачите, които не търпят отлагане. Водете принципна политика. Определете се към кой лагер принадлежите, кого ще слушате и с кого ще се държите разпоредително. Не е време за диети, днес не се пълнее. Наблегнете повече на растителната храна. Пътувайте. Ще водите битки в любовта и за територии на влияние. Ако плачете на сън или на яве, това е знак за пречистване.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес родените в първата декада се измъкват от клупа на ограниченията, на които са били подложени. Отстоявайте принципите си, не правете компромиси и дайте да се разбере на какво и на кого държите. Подложени сте на разширяващи и стагниращи аспекти. Няма да мине без битка. Всичко ще се получава по трудния начин, но повече не може да се отлагат промените. Правете това, което усещате за правилно. Съберете се с близки и приятели на богата трапеза. Не е време за диети. Задоволете апетитите и в любовта.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Предстои тежък уикенд. Напрежението нараства, както и да постъпите все ще сте виновни и на никого няма да угодите. Не си позволявайте да правите нарушения в този ден, в който сте притиснати от две страни. Спазвайте правилата, не се доверявайте на непознати и не давайте излишна информация. В момента юридическата ви позиция е нестабилна. И въпреки желанието да доминирате ще се наложи да направите някои отстъпки, които ще се отразят негативно на бъдещите ви отношения и инициативи. Не е препоръчителна диета.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Имате два дни, в които може да намерите своя оазис на сила, привличане и обгрижване. Съветът е в този ден да си доставите радост за сетивата с приятни срещи и пътувания, с приятелски и делови разговори на богата трапеза и на приятно за душата място. От понеделник ще се наложи доста да се посвиете и може да изпитвате повече затруднения, отколкото предполагате. Но този съботен ден може да ви зарадва с положителни емоции и нещо, което отдавна сте мечтали. Днес виждате светлина в тунела. Вървете напред.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ще се радвате на приятна компания и поне част от задълженията ви някой друг ще поеме. В този ден е добре да се отиде там, където вече отдавна те е отвело сърцето, мислите и емоциите. Пътувайте, уредете си делови и приятелски срещи, съчетайте почивката с работата и удоволствията от всичко това. За утре планирайте срещи и разговори с познати и партньори от чужбина. Тази вечер може да имате обаждане, което ще наложи промени в плана за следващите дни. Дайте воля на емоциите, не сдържайте всичко в себе си.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Луната навлиза в Дева и като най-бързо движещата се планета ви дава шансове и вие да се придвижите към приятни и релаксиращи места, да си уредите не само делови, но и приятелски срещи или едното по някакъв начин ще премине в другото. Ще имате повече възможности да изявите себе си в разговорите, които предстоят. До утре на обед колкото и да изядем няма да напълнеем, така че не се ограничавайте и в храната. Сега е момента да си позволите някои екстри и приятни изживявания. Бъдете готови да подкрепите близък в нужда.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ще имате два дни на затишие пред буря. Извлечете максимални ползи от срещите и разговорите си в този ден и внимавайте да не пресолите манджата на личните и професионални отношения. В момента се заздравяват или се късат определени връзки. Ще усетите кого и какво трябва да оставите в миналото и на какво е добре да разчитате. Не си позволявайте безпринципна политика. Довършете важните преговори и вземете окончателно решение по належащите делови и лични въпроси. Хапнете си добре. Не забравяйте, че днес не се пълнее.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят носи размяна на визити и възможност за преговори, които ще уточнят съвместните ви лични и творчески дела. Съчетайте работата с удоволствията и всичко това гарнирайте с хубаво похапване на приятни места. Колкото и да изядете до утре на обед няма да напълнеете. Изискването в момента е да сте откровени и да си защитавате интереса по възможност без да засягате много чуждия. Някой ще води тежки битки за пари, права и територии на влияние. До понеделник уточнете позициите си и се разберете кой какво иска.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

През уикенда Луна и Нептун сключват неблагоприятни аспекти с Юпитер от Стрелец. Но за сметка на това за вас ще действат подкрепящо повечето планети. В момента е важно да не противопоставяте личните си интереси и идеи на семейните и на групата, в която работите и се изявявате творчески. Ще се наложи да направите някои отстъпки, за да може до получите желаните екстри. Ще трябва да работите за чужди интереси или да се откажете от нещо лично. Наблегнете на хубавата храна, днес не се пълнее.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ще се радвате на приятни моменти, покани и пътувания, но във всеки момент трябва да сте внимателни. Не отивайте в крайности. Придържайте се към предварително уточнения план. Не изневерявайте, ако не искате да си имате неприятности в следващите дни. В този ден може да намерите допълнителна работа или връзка, която ще ви носи радост, но това не трябва да става за чужда сметка. Дадена ви е повече свобода на действие и възможност, която другите нямат. Но още утре ще се затворят някои врати и сърца.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Един емоционален ден, в който е добре да се пътува, да се уреждат приятелски и делови срещи и да се спретне хубаво барбекю. До утре на обед колкото и да изядем няма да напълнеем. Дано и сърцето ви се изпълни с радост от приятните моменти. Ще се наложи и да се влезе в битки, които окончателно ще определят кой към какво се стреми и какви компромиси може да направи. Идете там, където нещо ви тегли. И работа може да се свърши и удоволствията да са на ниво. Не сдържайте емоциите. И усмивките и плачът пречистват.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес не е добре да се товарите с много отговорности и задачи. Тръгнете в посоката, която ви привлича, а ако не можете уредете си приятни моменти на място, хубаво похапване в ненатоварваща компания. Може да се очакват вмешателства и опити да бъдете извадени от зоната си на комфорт. Приятели ще се нуждаят от помощта ви и ще ви вкарат в неприятни и рискови положения. Може да тръгнете за едно място, а да се озовете на друго. Бъдете гъвкави в действията си и готови на промени във всеки момент.