admitad Преглед: Започнете да печелите пари с тази CPA мрежа

24
223
Добави коментар

 През последните няколко години, начинът, по който филиалния маркетинг е нараснал наистина похвално и това може да бъде установено от факта, че близо 80% рекламодатели разчитат на партньорска мрежа, за да намерят и да се обърнат към издателите. Тук, в тази статия, ще ви представя една партньорска мрежа CPA , която е революционна платформа – admitad !

admitad Преглед

Но преди да разгледаме предимствата на admitad и как можете да ги използвате като издател и рекламодател, ще бъде честно, ако първо знаем какво е admitad и как тази мрежа може да ви помогне да направите чудеса.

– Нещата, които трябва да знаете за admitad

admitad  е международен CPA, който е мрежа от разходи за действие от около 530000 издатели и над 1300 рекламодатели, чиито централи са в Германия. Тя е основана през 2009 г., но официално стартира през 2010 г. и в момента има 7 офиса по целия свят.

Тя разшири услугите си в няколко страни, докато най -силно геополитически включва Русия, САЩ, Западна Европа, Украйна и Индия. Тази мрежа от онлайн маркетинг, базирана на CPA, оптимизира онлайн маркетинговата кампания и плаща за конкретните действия на посетителите на сайта.

Admitad има световен трафик, работещ с международни оферти и дава несравними ползи, предоставяйки различни опции за монетизиране на трафика. Работейки в световен мащаб, admitad вече се превърна в призната марка, чийто ръст на приходите надхвърли 100%.

Някои от основните мрежови сътрудници на admitad са AliExpress, Booking.com, zaful. com, dhgate. com , eBay и др .

Този огромен успех на admitad се крие в иновативния подход към клиента, ориентиран към клиента, който е от полза както за издателите, така и за рекламодателите, които увеличават печалбите си. Сега, когато говорим за бизнес модела и метода на плащане, сегашната мрежа на admitad предлага режими на плащане като PayPal, електронни плащания и банков превод. Тук можете да намерите ТОП 10-те оферти за гео географското положение в САЩ .

Характеристики на admitad 
admitad има директни връзки с рекламодатели, за да се възползва от най-високите печалби на издателя за всички кампании.Получавате актуални банери под формата на табло.Получавате свързани инструменти като Word Press Plug-ins, които се оказват дигитална магия.
Време е да се запознаете с ползите за издателите и рекламодателите

Сега идва времето, за което чакате. Позволете ми да пропусна всичко останало и да премина направо към предимствата на admitad, което той ви предоставя и като издател, и като рекламодател.

Както беше казано, admitad обединява издателите и рекламодателите на една платформа и след това дава достъп до световния пазар. Това осигурява и увеличава приходите им, като им помага да оптимизират своите маркетингови стратегии с наличните инструменти за двете групи. Той помага да се създаде ясна система за анализ и борба с измамите, която идва с онлайн маркетинга.  

admitad като партньорска маркетингова програма предлагат оферти, които представляват печеливша ситуация, при която издателят печели комисионна, ако се позовава на правилното успешно преобразуване на трафика.

От друга страна, печели и рекламодателя, като получи желаният клиент. Затова е печеливша ситуация. Освен това, като пълномащабна услуга, прозрачните отчети и статистически данни винаги са на разположение навреме за рекламодателите и издателите. За рекламодателите и издателите някои модели на ценообразуване са изготвени от admitad, които са конструирани така, че да отговарят на всички нужди и обстоятелства.

Разнообразие от ползи, предлагани на издателите

Възможност да печелите пари, като изпълнявате целеви действия като покупка, заявка или регистрация с реклами на партньорска програма, публикувани на уебсайта Ви.Възможност да направите сериозни пари с чудесни оферти като висок процент на реализация и атрактивни оферти за рекламодатели.Свобода да използвате уникални статистически и аналитични инструменти за проследяване на ефективните канали за трафик, подобряване на процента на реализациите и увеличаване на приходите.Достъп до предимства като паркиране на домейни, получаване на под-ID, инструмент за проверка на връзки, рекламен сървър, URL адрес за обратна връзка, admitad API и др.
Ползи, предлагани на рекламодателите
Като рекламодател на admitad, вие рекламирате продукта или мобилното приложение по света за перспективни клиенти.Получавате някои големи възможности да се срещнете с най-добрите издатели.Можете също така да се срещнете с мениджърите на профили и с колегите си рекламодатели чрез редовни срещи.
Какво всички инструменти ще получите от admitad ??

Има много технически предимства, които идват с тази мрежа за ЦнП за издатели и рекламодатели, които помагат за разширяване и оптимизиране на електронния бизнес. Тези инструменти осигуряват атрактивни онлайн услуги и техните предимства са под формата на увеличени приходи в техните продажби. Без значение какъв е размерът на вашия бизнес admitad винаги избира най-добрата програма с инструментите, за да ви осигури професионални и лични ползи. Някои от включените инструменти са проследяването на пръстови отпечатъци, проследяването на различни устройства, мощните технологии за борба с измамите, технологиите против бисквитки, възможностите за дълбоки връзки, инструментариума на рекламодателите и др.

Retag – Това е “контейнер” на уебсайта на рекламодателя, който позволява интегрирането на услугите ви като банер или пренасочване към електронна поща.Препоръки – Доказано е, че това стимулира продажбите. Инструментът показва подобни продукти, аксесоари, компоненти и популярни продукти на сайта и услугите. Той също така опростява навигацията и увеличава продължителността на посещенията и броя на разглежданите страници. Продуктови емисии – дава текущите емисии на продукти, които издателите могат лесно да вграждат в съответните им уебсайтове, включително снимки, имена на продукти и цени, които на свой ред се актуализират автоматично.Проследяване на кошница – Използвайте този инструмент, за да научите кои продукти се поръчват от клиентитеVeChat -Този инструмент е автоматичен чат агент, който се появява, когато потребител се опита да напусне уебсайта. Той разчита на изкуствен интелект при взаимодействие с посетителите.Талони и сделки – Това са чудесни инструменти, които са чудесен начин да увеличите стойността на стоките и да се интересувате от клиентите в тях

Добре!! Всички тези предимства и инструменти, но на коя кампания трябва да го използвате?

Сигурен съм, че досега сте разбрали и сте спечелили доверието в мрежата и сега не можете просто да чакате да започнете. 

Как да започнем с admitad?

Просто трябва да следвате четирите основни стъпки, за да започнете с admitad като издател –

Регистрирайте се, използвайки сайта https://www.admitad.com/in/Сега, ако искате да работите като издател, след това в дясната страна кликнете върху „Регистрирайте се за издател“. Това ще доведе до страницата за регистрация.
Попълнете всички подробности, като представянето ви, Имейл адрес, парола, държава и т.н. Отбележете квадратчето, за да се съгласи с всички условия за една програма dmitad.
Следващата стъпка е да добавите пространството. Тук можете да се присъедините към партньорската програма, като изберете рекламодателите, които отговарят на вашите нужди.
заключение

Няма съмнение, че admitad предлага достатъчно предимства както за рекламодателите, така и за издателите. Адмитад доказа, че винаги е стояла близо до клиентите си, като осигурява най-добрата подкрепа по всяко време. Както се очаква по принцип, филиалният маркетинг е готов да оформи бъдещето на маркетинговите кампании за различни сектори и компании, така че да повиши приходите и ефективността в тази епоха на ИТ.

С издателите на admitad и рекламодателите получават достъп до огромен набор от инструменти, които увеличават производителността на програмата и използват също и най-съвременни технологии, които помагат на партньорите си да станат успешни в тази кампания. Не чакайте повече, време e да започнете и да бъдете част от екипа на admitad, чиято перспектива и крайна цел е да повишат интернет бизнеса с увеличаването на средствата, бизнес съветите и маркетинговите източници, за да се превърнат в още по- голям и успешен бизнес.