ВМРО издигна ген. Димитър Шивиков за кмет на Карлово

1
101
Добави коментар
mignews
mignews

На предстоящите местни избори ще участваме не заради олимпийския принцип, а за да ги спечелим. Заставаме твърдо зад ген. Димитър Шивиков, който тук в Карлово няма нужда от представяне, силна личност с характер и доказани качества. Община Карлово има нужда от промяна и аз съм сигурен, че всички заедно ще успеем.

Това каза заместник-председателят на ВМРО-БНД и евродепутат Ангел Джамбазки днес в Карлово по време на представянето на кандидатурата на ген. Димитър Шивиков за кмет на общината.

Джамбазки допълни, че неслучайно представянето се случва в деня на светлия християнски празник Успение Богородично, защото ВМРО е организация, която търси символиката и спазва християнските традиции.

Димитър Шивиков благодари за подкрепата на ВМРО и заяви, че в идеологията и политиката на Организацията намира пълно покритие на своите виждания.

Друг мотив, заради който отново ще участвам в изборите, е случващото се с циганските набези в някои населени места в общината. Някои хора принадлежащи към този етнос преминаха всякакви права и закони. Заради тези зачестили случаи на агресия повечето от хората в региона живеят в безпокойство и страх. Необходимо е да се сложи ред и контрол. А това е задължение на общинския кмет, коментира Шивиков.

ВМРО предстои да издигне кандидати за кметове на населени места и общински съветници. Там, където няма да се избират кметове, ще бъдат посочени хора за кметски наместници, силни личности, които ще бъдат представени в кандидатската листа за съветници.

Подкрепата си за ген. Шивиков заявиха народният представител от Пловдив Александър Сиди, председателят на ВМРО – Карлово Светлозар Янков, общинският съветник от ВМРО в ОбС – Пловдив Стефан Послийски, ръководството на Организацията в Сопот, много членове и граждани.

Share
Tweet

Share