Хороскоп за днес – 30 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
130
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 30 август 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

30-и новолунието е в 13ч 38 мин, но преди това Луната се движи в своя 30-и лунен ден, който ни дава свобода на избора, възможност да разчистим пътя напред, да махнем препъни-камъните от живота си и да си кажем болезнени истини. Време е за анализ преди преминаването на нова навивка на развитие. Нищо ново да не се започва преди да се направи рекапитулация и да се отсее старото.

Телец 21 Апр – 21 Май

30-и е ден за размисъл, за прочистване от шлаката, за планиране и взимане на самостоятелни решения. До обед сме оставени на собствен ход. Може да направите това, което отдавна сте искали. Родените в първата декада са в по-добра позиция за предприемане на нови търговски инициативи. Може да направите печеливш ход, докато другите още обмислят, чудят се и само правят планове.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

На 30-и до обед всеки може да направи своя избор, без да се съобразява с никого и с нищо. Оставени сме на собствен ход и на собствения си човешки избор. Доброто и злото са сключили премирие. Ден за връщане на старите дългове, за посещение при родителите и подготовка на децата за училище. Правете планове, търсете изгодни оферти.

Рак 22 Юни – 22 Юли

30-и ще бъде много особен ден, в който може да си позволите избор без притеснения кой какво ще каже, как ще приеме решенията ви и доколко ще ви подкрепи или навреди. Уредете срещи, на които да уточните претенции, желания и намерения. Сега е момента да върнете дълг на внимание и обич. Добре е да върнете и заем, който отдавна ви притиска. Близки и родини ще помогнат.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

30-и е ден, в който сме оставени поне до обед на своя личен човешки избор. Личната ни карма не действа, доброто и злото не се намесват в избора ни. Ден на златния лебед. Подготете се за преход на нова навивка на лично и професионално развитие. Анализирайте пътя напред, съобразете се с тези, с които сте впрегнати в една колесница. Време е да се върнат старите дългове.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

30-и ще ви постави в изгодна позиция на фона на чуждите грешки. Заемете се с прочистващи и разчистващи пътя ви действия. В пряк и в преносен смисъл е време да се разчистят камъните в градината на личния ви интерес, да се изпълнят обещания и да се върнат дълговете. До вечерта планирайте, но нищо ново не започвайте. Утре ще се събудите с чудесна идея, реализирайте я.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

30-и е ден за любов, прошка и покаяние. До обед Луната дефилира в своя 30-и ден, което рядко се случва. Намерете начин да си върнете дълговете. Обадете се на родители и деца, независимо колко сте заети. Дарявайте радост и търсете начин да излезете без разправии от неприятна ситуация. Не се оправдавайте с никого. Днес доброто и злото не се намесват в избора ни. Бъдете себе си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

30-и е ден за разчистване на терени, сметки и отношения. Ще свършите много добра работа, ще подредите градината на личния си интерс и ще намерите начин да покриете старите задължения. Време е да проведете и разговорите, които не търпят отлагане. Не оставайте за друг път и друг ден уточняващите отношения. На всички нива е нужна диета. Почистете и дома.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

30-и. Не всеки месец Луната има своя 30-и лунен ден. Така ще е днес до обед. Точното новолуние в 13ч 38 мин. болезнено ще засегне родените в първата декада. Време е за размишление и планиране. Преди да започнете каквото и да било разчистете грамадата от натрупани задължения и неизживени страсти. Върнете си дълговете и си дайте сметка къде и при кого ви е мястото.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

30-и е денят на свободния изобор. До обед имаме това завидно право така както Бог ни го е дал. Нито доброто помага, нито злото си позволява да вреди. Такава е разпоредбата на висшите сили. В такъв момент може да се тествате, да направите това, което отдавна ви се иска и дано ви стиска. Следобед е време за планиране, обмисляне и напасване на изискванията на момента.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

30-и е ден на прозрение и вдъхновение. Усещате кое как се прави и трябва да бъде направено, за да задвижи механизма на новите връзки и проекти. До обед може да постъпите по шекспировски ”както ви се харесва”, без да се съобразявате с мненията, желанията или апетитите на някой друг. Махате и последната преграда от пътя си. Предложеното следобед се нуждее от обмисляне и претегляне.

Риби 20 Фев – 20 Мар

30-и е ден издигащ ни към нови измерения на личната ни и професионална активност. Пет планети ви гледат в опозиция. Залага се тестова програма доколко можете да се противопоставите на привидните реалности и да бъдете себе си. До обед може да направите жест и да постигнете напредък в посоката, която е обсебила цялото ви съзнание, чувствата и творческата ви личност.