Празничната грим колекция Dior 2019

2
118
Добави коментар
svetla58
svetla58

Точно преди празничния сезон Dior разкри предстоящата си колекция „Happy 2020”, която включва няколко ярки и искрящи продукти за грим – сенки, червило, лак за нокти и други. Питър Филипс, който е креативният директор на Dior Makeup, споделя, че е черпил вдъхновение от истински фойерверки, за да създаде гамата от цветове включена в колекцията, която може да се похвали със зелено, синьо и розово.

Колекцията включва две палитри със сенки от пет цвята, като визията им е леко релефнa, изобразяваща привлекателното лого на Dior, както и числата „2020“.Освен палитрите има селекция от червени червила, блясъци за устни и лак за нокти във формата на коледен орнамент. Брокатът и блясъкът са основни в цялата гама, което може да се види в ексклузивните червила.

„2020 г. е специално число, великолепна година, която къщата на Dior ще почете с колекция, която хипнотизира като фойерверките“, казва Питър Филипс за колекцията. Пусната на пазара на 1 ноември, серията грим Dior ще се продава на дребно, като започва от около $ 29 USD.