Хороскоп за днес – 20 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
148
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 20 декември 2019 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят ще донесе предимства на хората, които отиват подготвени на среща, на изпит или на делови преговори. Лесно се усвояват знания и умения. Това, което до момента не ви се е отдавало вече може да ви стане автоматична реакция и навик. Потърсете допълнителна информация за работата, която предстои. Ако покажете добро ниво на компетентност ще получите повишение.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес е добре да помислите за личната си квалификация. Явете се на прослушвания и конкурси, сменете фитнеса или треньора и започнете нова творческа програма. Постарайте се да стигнете до корена на проблемите. Търсете нови контакти и информации по нужните ви въпроси. Нищо да не се претупва. Постарайте се да стигнете до корена на проблемите си и ще ги разрешите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес лъсват празнините в знанията и възможностите ви. Трудно ще спечелите конкурси и може да ви скъсат на изпит. Дайте си сметка къде бъркате и какво е нужно да научите и проучите. Конкуренцията ще се възползва от всеки ваш пропуск. Уредете документи и разрешителни. Ден на тайното знание, което не се дава на всеки. Опитайте да се доберете до важни данни.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес ще се случват събития, които ще показват какво е нужно да усвоите, да научите и проучите, за да се конкурирате успешно и да се наложите в средата си. Печелят тези, които са в час с изискванията на момента, с намеренията на шефа и с желанията на партньора. Никъде не отивайте неподготвени. Трудно ще вземете изпит. Запишете се за нов квалификационен курс, сменете треньора.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес учителят среща бъдещия си ученик. Време е да се дават и усвояват полезни уроци. Подгответе се, накарайте хобито ви да работи за вас. Сега е момента да влезете в нова група по интереси или да създадете такава. Ден на тайното знание. Който има нужното ниво на достъп ще се облагодетелства от промените, които предстоят. И сънищата ви носят решение на проблемите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес влизате в ролята както на ученика, така и и на учителя. Потрудете се извънредно, помогнете на някого да се справи с житейските уроци и чакайте подкрепа за личните си нужди и намерения. Уредете си срещи с тези, които могат да ви дадат точен и навременен съвет, да ви ориентират в една трудна за вас ситуация. Ден на тайното знание. Може да се доберете до важна информация.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес печалбите са за знаещите и можещите, за тези, които са показали ниво на знания и лична квалификация. Ще ви предложат повишение или някаква странична отговорна дейност. Ще се наложи да обучавате някого, за да си осигурите свободни дни по празниците. Днес учителят се среща с учениците си. На всички нива се предават полезни информации. Ще намерите търсеното.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за старт на нов процес на обучение или тренировки. Отделете време за проучване на пазара и нуждите на семейството. Намерете учител и нов треньор за вас или за децата. На преден план излизат личните приоритети. Нужна е нова тактика в мисленето и в личната квалификация. Не тръгвайте в посоката, която не ви привлича. Не може да се работи само за пари. Днес намираме себе си.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на тайното знание и на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Ще разберете доколко имате право на достъп в служебната йерархия. Ще ви изненадат с някои положения и разпоредби, които не сте очаквали, но сте имали съмнения. Не отивайте неподготвени и без нужната аргументация и документация на преговори и конкурси. Конкуренцията не спи.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Всичко, което научите и разберете днес ще ви влезе в работа. Търсете нужните информации от точните хора. Явете се на изпити и конкурси. Заемете се с обучаващи програми и намерете начин да повишите личната си квалификация. Може да ви предложат място, за което нямате ценз, но бъдете сигурни, че ще се справите. Ден на знаещите и можещите, а вие сте от тази порода.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес може да намерите новия си треньор, учител или наставник и сами да влезете в подобни роли. Предавайте опита си и черпете от чуждия с пълни шепи. Включете се в благотворителни прояви и сами ще станете обект на благотворителност. Ще откриете нужните предписания и рецепти, които ще ви помогнат да постигнете важна цел и да спечелите един конкурс или житейско състезание.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Тежък ден за лаиците, за тези, които не са в час с изискванията на момента, не са се запознали и не са прочели нищо по въпросите, които ще се обсъждат на събрания или партньорски срещи. Личната ви некомпетентност ще бъде използвана. Ако водите преговори, вземете със себе си специалисти в областта, която ще се засегне. Днес учителят ще си намери ученици и последователи.