Хороскоп за 02 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
135
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

15 лунен ден, Луна в Риби, Пълнолуние

Пълнолунието в Риби ще изкара на повърхността много силни емоционални преживявания, включително такива, които сме таели до този момент в душата си поне през изминалите около две седмици. Създава се пролука, през която се осветяват скрити процеси, там, където ги има, също- можем да се разделим с илюзии, представи, които не кореспондират с реалността.

Можем да получим ценно знание следствие на собствените ни критични и аналитични оценки или пък повишена интуиция, над средното ниво..Но това няма да ни предпази автоматично и в пълна степен  от манипулации, опасност да ни се внушават неистини, да станем жертва на измами и т.н., които също ще се проявят в значима степен като паралелна действителност.

Традиционно и по време на Пълнолуние ескалират показателни събития и за бъдещи перспективи на развитие /поне до 17 септември/ или пък това са развръзки и нека те да ни зарадват.

Денят дава възможност да спечелим нещо и то по един изненадващ, бърз начин, нашите желания могат да се материализират, ако до този момент сме си поставяли осъществими и целесъобразни цели…Дали това е така- в значима степен ще бъде ясно днес.

Денят не протича по предварителен график, все нещо ще се намира, което ще ни разсейва или ще обърква предварителните ни намерения.

Въпреки всичко и в повечето случаи- денят ще е ползотворен, ще ни дава шансове за печалба, също- да се чистим от онова, което е измамно, безперспективно.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е ползотворен за вас, дава ви шанс да материализирате всички полагани до този момент усилия и да спечелите от това, понякога и по един изненадващ начин, но напълно заслужен и следствие на полагани до този момент усилия. Успехи в кариарното развитие-  ще се закодират трайно и ще имат широко отражение. Става ясно до колко са стабилни позициите ви на работното място, също- ако има нещо, което е изгубило своя смисъл и по-скоро ви пречи, нанася ви щети, свързано е с илюзия или заблуда, то ще бъде по-видно от обикновено, за да се разделите с него, за да се предпазите от загуби- материални или морални. В повечето случаи денят е ползотворен, хора и обстоятелства ви подкрепят.

Телец, Дева, Козирог– Пълнолунието днес е показателно за партньорските ви отношения, за важни за вас връзки. Натрупани емоции излизат на повърхността и правят деня доста цветен, с преживявания, които ще оставят траен отпечатък в сърцето и душата ви. Възможни са разяснителни разговори, събития, които пак така да имат дълготрайно отражение. В повечето случаи- здравите връзки ще стават още по-здрави чрез взаимност, дълбоко разбиране и топлота. Но ако има скрити или ерозивни процеси,  то те също ще ескалират, така че да вземете мерки. В повечето случаи- вие ще се превръщате в проводник на внезапни преобразувания, възможности, стабилизация. Днес и традиционно по време на Пълнолуние- дребни действия имат широко отражение, сега и приоритетно- върху важни за вас връзки.

Водолей, Везни, Близнаци– днес сме под влияние на Пълнолуние, което ще ви даде шанс да получите своеобразна награда за дълго полагани усилия. В оптимален вариант- днес можете да получите повишение, ако условията на труд го позволяват, бонус, можете да подействате позитивно на социалния си статус. Пълнолунието винаги се свързва с развръзки, които са следствие на минали действия и инициативи. Така, ако днес преобладават разходите или загубите- в един по-широк смисъл, значи- трябва да преосмислите поетата посока, ако е възможно през идните около две седмици ще коригирате част от вашата стратегия за успех и постигане на желанията, които имат пряко отражение върху финансите ви и не само. Денят е подходящ да се освободите от всичко, което влачи щети след себе си. За да защитите интересите си и под влияние на събитията- мнозина ще вземат определящи решения, които да защитят интересите им.

Риби, Рак, Скорпион– често се оказвате в център от събития и съумявате да въздействате върху околните дълбоко, да вниквате в психиката им. Под влияние на Пълнолунието- вие ще получите пълнота от знание за вашите партньорски отношения или важни за вас връзки. Добрата новина е, че можете да ги насочвате, а тенденциите, които зададете ще имат широко отражение…Подходящо е да водите разяснителни разговори, по различни поводи може да се случва точно така, а думите да докоснат сърцето ви. Не всичко чуто ще е по вкуса ви, но със сигурност ще е повод да получите някаква вярна представа, яснота, а това винаги е полезно. Мнозина имат предчувствия, не са изключени показателни сънища. Полезно е да не пренебрегвате вътрешния си глас…