Пазаруването е най-доброто лекарство за скапания ден.

2
126
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Пазаруването е най-доброто лекарство за лошия ден

Covid-19 и последвалата пандемия, затваряне на магазини, цели градове, държави промени начина на търговия. бeшe пoвpaтнa зa paзвитиeтo нa oнлaйн тъpгoвиятa. Зaтвapянeтo нa физичecĸи oбeĸти зa дълги пepиoди oт вpeмe пpинyди мнoгo бизнecи дa peopгaнизиpaт дeйнocттa cи и дa зaлoжaт нa пo-cилнo интepнeт пpиcъcтвиe. Toвa дoвeдe дo cepиoзeн pъcт нa нoви oнлaйн мaгaзини.

Cпopeд статистиката тaзи тeндeнция тeпъpвa щe paзшиpявa влияниeтo cи, дopи и cлeд yтиxвaнeтo нa пaндeмиятa. Πpoгнoзитe coчaт, чe дo тpи-чeтиpи гoдини тъpгoвиятa щe cтaнe пpeдимнo мoбилнa.

Meждyвpeмeннo cтaвa яcнo, чe cпopeд гoдишния дoĸлaд нa Е-соmmеrсе Еurоре, oбeмът нa В2С (бизнec ĸъм ĸpaeн пoтpeбитeл) eлeĸтpoннaтa тъpгoвия значително се е увеличил

И все пак, преди да отворите лаптопа, телефона си и да започнете да пазарувате, е необходимо да потърсите от самото начало най-добрите интернет магазини. По този начин ще намалите въпросните опасности и ще се въздържате от покупки от корумпирани спедитори.

Защо е необходимо да пазарувате от най-добрите онлайн магазини?

Мрежата е рисковано място, където няколко души експлоатират другите. В светлината на това абсолютно най-добрите онлайн магазини коригираха определена методология, за да гарантират, че клиентите им ще бъдат защитени. Както и да е, за да сте сигурни, че можете да намушкате, когато търсите придружаващото, когато пазарувате.

1. Потърсете SSL сертификат за сигурен сайт

В сайта, от който ще купувате, е важно да има сертификат за сигурен сайт (SSL ). Това ще гарантира, че всяка информация, която давате,( например данни на Mastercard), ще бъде кодирана и безопасно предадена на търговеца. И все пак, в необичайни ситуации, когато информацията се улавя, SSL ще гарантира, че външни лица няма да имат възможност да декодират и интерпретират информацията. За да сте сигурни, че сайтът има SSL, проучете го основно.

2. Споразумения и гаранции

Абсолютно най-добрите онлайн магазини имат връщане или търговски политики точна и ясна като гаранция за своите артикули. Това означава, че не е нужно да се стресирате, независимо дали нещото, което купувате, не е това, което сте очаквали и можете да върнете стоката в определен срок от време, ако не сте напълно доволни от покупката си.

3. Мнения от клиенти [feedback] за магазина и предлаганите артикули

Част от най-добрите онлайн магазини имат място, където можете да разгледате рецензии от различни клиенти. Това е място, от което можете да прецените как се представя тези организации.

Какви са предимствата на най-добрите уеб базирани магазини за пазаруване пред истинските магазини?

Най- благоприятно положение е настаняването по отношение както на търговеца, така и на купувача. В истинските магазини продавачите трябва да обмислят различни разходи, например наем, разходи за работна сила, гигантски материални запаси и комунални услуги. В онлайн магазините всичко, което продавачът поддържа е виртуален магазин. Това означава, че има огромни инвестиционни фондове в парчето на изпращача, което ще доведе до по-ниска цена на продуктите за купувачите. Накрая е по-практично да купувате и продавате онлайн, отколкото в истинските магазини.

В заключение искам да представя няколко сигурни сайта за пазаруване и изключително изгодни цени и множество сезонни, дневни намаления, най-ниски цени за месеца. Може да се насладите и на много купони за отстъпки, а в някой случаи и безплатна доставка.

AliExpress.com е онлайн платформа, за търговия на дребно, съставена от малки магазини в Китай и други държави. Тя е собственост на Alibaba. Според вътрешната статистка на сайта е най- големи посещения има от Русия, Америка, Полша, Испания, Италия и тн. Улеснява малките производители и търговци да продават на клиенти от цял свят и, точно като Amazon, можете да откриете почти всичко което търсите. Сайта е подобен на eBay, тъй като продавачите са независими и използват AliExpress като домакин за продажба на онлайн клиенти и други фирми.

Тук може да се насладите на сделки с големи отстъпки

SUPER VALUE DEALS

Купонен център

Нови потребители подаръци

Hot Product Event Page

Weekly deals – Lowest price in 30 days

С друзьями дешевле Всё до $5

Aliexpress Exclusive Coupon

UNDER 5$

Flash Deals

В DHgate.com винаги можете да намерите най-новите и популярни продукти на по-ниски цени.Можете да изберете мъжко и дамско облекло, обувки, аксесоари и кожени изделия, бижута, детски стоки, домашни потреби, спорт, външен вид и здраве, телефони, компютри и друго цифрово оборудване, авточасти, музикални инструменти, дизайнерски артикули (включително ръчно изработени), офис консумативи.Да ви кажа честно, видимият асортимент не е по-малко богат от този в Алиекспрес . Дори напротив, тук можете да откриете реплики на известни марки, заедно с оригинални продукти на същите марки. Натъкнах се дори на абонаменти за IPTV канали, които обещават програми от цял свят срещу скромни такси

Не се колебайте да се свържете с продавачите , за да им поискате реални снимки на продуктите, за които се колебаете или имате допълнителни въпроси.

GearBest е един от популярните китайски онлайн магазин. В магазина може да се насладите на огромен избор на соки на атрактивно ниски цени, лесна регистрация, бързо плащане. Всичко това се допълва с безплатна доставка по целия свят. За да привлекат нови клиенти и да подържат много лоялни клиенти, правят непрекъснато много намаления и промоционални кодове, които правят цените още по- приемливи. Друг плюс на GearBest са европейските им складове и продуктите им пристигат до всяка точка на Европа само за няколко дни

SmartWatches Испания

Gearbest 6-та годишнина гореща цена

Топ страхотни електроника слушалки и интелигентни часовници гривна и интелигентен дом

Ship from USA warehouse and only ship to USA

Топ 10 на продавачите

www.Banggood.com е онлайн магазин, който продава китайски продукти на много ниски цени. Сайтът е лансиран през 2006 г. и в началото специализира в разработването на компютърен софтуер. Тогава от най-новите разработки на китайски производители в областта на електрониката (телефони, таблети), до бижута за няколко цента. Днес магазина също така представя облекло, аксесоари, домакински стоки, дейности на открито и спорт, играчки и авто-мото аксесоари. Отделно си струва да се отбележи може да откриете доста голям и добър избор на радиоуправляеми играчки. Освен това има отделен раздел за възрастни. Общият асортимент на магазина включва над 70 000 артикула. Онлайн магазина внимателно подбира всички продукти, за да гарантира възможно най-доброто качество. Бангуд са в крак с модата и постоянно актуализират широка гама продукти, така че да можете да закупите най-новото в електрониката, джаджи и други. Безплатана или съвсем малка доставка, VIP правилегии, над $50 долара правилегии купони, глобални складове Banggood има добро сътрудничество с много международни корабоплавателни компании, за да предложи бърза и удобна доставка врата до врата до над повече от 200 страни. Banggood предлага повече от 40 вида различни сигурни начина на плащане от Кеш при доставка до Кредитна карта, плащането ви е сугурно, бързо и удобно!

Отстъпка до 56% за нов клиент сайта www.Bangood.com

Местен склад, по-бърза и по-евтина доставка

www.eBay.com е най-големият и известен портал за покупко-продажба на стоки чрез търгове. Това е удобна услуга, където можете лесно да намерите и купите всичко, което искате. Няма значение какви неща са и къде са – eBay е събрал милиони оферти от цял ​​свят и ги е представил по начин, който ви е удобен!

Wish е американска онлайн платформа за електронна търговия, която улеснява транзакциите между продавачи и купувачи. Wish е основана през 2010 г. от Piotr Szulczewski и Danny Zhang. Wish се управлява от ContextLogic Inc. в Сан Франциско, САЩ. Платформата използва технологии за сърфиране, които прсонализират визуално пазаруването, за всеки един клиент, като не разчитат на формата на лентата за търсене. Продаваните продукти са предимно по-малки артикули, които се доставят по- евтино, подпомогнати от споразумение между China post и САЩ, което намалява разхода на доставка на стоки под 2 кг.

До 50% отстъпка в Wish с код: BIGDEAL

За НОВИ КЛИЕНТИ 10% НАМАЛЕНИЕ ЗА 1-ВА ПОКУПКА С КОД

www.Joom. com е приложение за онлайн пазаруване, използвано от над 250 милиона клиенти от цял ​​свят. В уеб магазини можете да откриете всякакви аксесоари и лайфстил продукти от САЩ, Китай, Южна Корея, Япония и други страни, всички на най-добрите възможни цени плюс безплатна доставка, достъпна сега в Joom!