Спечелете iPhone 12 Blue, колонки JBL Flip 5 и 500 000 кенчета Tuborg

1
131
Добави коментар

За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за непредоставяне на награди. Спечелените награди кен „Tuborg“ 500мл., трябва да бъдат предявени за получаване в обозначените със знака на промоцията търговски обекти най-късно до 15.07.2021 г. (включително). Наградите JBL колонка и iPhone 12, трябва да бъдат предявени за получаване в срок от 5 дни от получаването на уведомително SMS съобщение за спечелването на наградата, като спечелилият трябва да се обади на посочения в съобщението телефонен номер, за да потвърди наградата си и да предостави данни за доставка. След изтичането на този срок Организаторът не е задължен да предоставя награди.

Участващата търговска марка е Tuborg, в съответните опаковки:         Tuborg, оборотна стъклена бутилка 500 мл.;         Tuborg, кен 500 мл.;     наричани по-долу участващи опаковки.

Участващите опаковки ще бъдат идентифицирани с промоционален етикет (колие с посланието „Изнеси партито навън с 500 000 награди“) и промоционален дизайн (кен с посланието „Изнеси партито навън с 500 000 награди“). Печелившите опаковки ще имат символ на кен с надпис „2021“ под капачката или надпис “FUN CAN” под езичето на кена, ако наградата е кен Tuborg 500 мл. При намирането на промоционален 8-символен код под капачката на бутилка Tuborg или езичето на кен Tuborg потребителят може да участва в томбола за 27 бр. награди описани в точка 5 от Общите условия на играта.