Летни трендове 2021

1
174
Добави коментар

Както всички знаем, лятото е любимият сезон на всички и именно поради тази причина това е периодът, в който продажбите на дрехи достигат своя връх. Златното време, в което хората имат възможността да се обличат по по-разчупен, весел и секси начин. Модните брандове и тази година не изневериха на своя стил, като отново наблегнаха на летните рокли и поли. Изобилието от разнообразни модели, материи и кройки прави невъзможен избора на само една покупка.
 
Вечната класика – късата плисирана пола никога не остарява и не излиза от мода, тъй като е изключително удобна и комфортна за топлите дни, позволявайки да бъде съчетана с всеки тип обувки. Дънковата пола до коленете пък създава определен тип настроение и подчертава женските извивки.
Но най-търсени обаче остават дългите прави поли, като главната причина затова е универсалността и способността им да бъдат носени както в скъп ресторант, така и на разходка в парка. Казват, че най-добрата приятелка на всяка жена е.. роклята! Това твърдение се доказва всеки ден, вземайки под внимание постоянно растящия процент дами, залагащи на нея. Все още обаче съществува погрешната представа, че роклята задължително се асоциира със строга елегантност.
Но пазарът непрекъснато оборва този начин на мислене, произвеждайки все повече дрехи от противоположния тип облекло. Така раздърпаните грънч рокли, декорирани с верижки и капси по тях създават бунтарски имидж и с лекота се съчетават с кецове или кубинки. За представителките на нежния пол, които харесват по-непретенциозни дрехи, са подходящи семплите модели рокли, наподобяващи потник, които носят със себе си удобство и същевременно не губят елегантността си. На не по-малко почитатели се радва също така и неостаряващата дамска туника.
Тя често е избирана от жените с наднормено тегло, тъй като е особено подходяща поради способността си да оформя и вталява визуално тялото, като го прави по-слабо и изящно.
Туниката също има многообразие от кройки и модели, започвайки от спортна, изработена от материя, съдържаща неопрен, до красива елегантна туника за важен повод.
Независимо от стила й, тази дреха също се нарежда сред дамските любимци, заради свободата при движение, комфорта и лесното комбиниране както с гуменки, така и с официални обувки на висок ток.