Безлихвени кредити до заплата без поръчител

1
148
Добави коментар
pepimili
pepimili

Онлайн кредит до заплата без лихва: бързи решения за спешни случаи! Какви са условията за кредит без лихва: документ за самоличност;доказване на месечен доход ( може и да не е от трудов договор );чисто кредитно досие;да сте български гражданин Какво представляват кредитите до заплата Суми: от 50 до 1300 лева.Срок: от 15 до 45 дниВноски: плащането е накуп ( на една вноска ) Какви са предимствата: Без поръчители – да, не е необходимо да имате гарант за заема. Това е голямо преимущество, защото няма да ангажирате близки или приятели да Ви стават поръчители.Само с лична карта – точно така, кандидатстването е само срещу документ за самоличност и няма да попълвате хиляди документи.Получавате парите до минути – парите се изпращат веднага, като опциите са: получаване на парите в брой на касите на Изипей или Фастпей или по банкова сметкаПърви кредит без лихва – гореизброените фирми за бързи кредити предоставят безлихвени заеми ако за първи път кандидатствате при тях. Как да кандидатствате: Избирате кредитната институцияИзбирате сума и срок на кредита ( сумите са от 50 до 800лв, със срок на погасяване 30 дни )Попълвате личните си данни [ име, адрес, телефон , имейл, социален статус: на трудов договор, безработен, на свободна практика и т.н, банкова сметка ( ако искате да получите парите по банков път) ]Становище по заявката Ви за кредит до заплата ще получите до 20мин.Ако кредитната фирма Ви одобри за кредит, можете да получите парите във всеки един офис на Изипей и Фастпей в страната

50 – 5000 лева

5 дни до 12 мес.

Заем до заплата (безлихвен) от 5 до 45 дни за суми от 50 до 1000 лв.

Заем на месечни вноски от 400 до 5000 лева за срок от 2 до 12 месеца

Без поръчител и само с лична карта

Условия: валидни документи за самоличност, добро кредитно досие, възможност за кандидатстване без превод на работна заплата

Пълна прозрачност за клиента. Опция „ЕкстраКеш“ Допълнителна сума към активния ти кредит.

Възможност за удължаване на срока на заема

50 – 1300 лева

5 до 30 дни

ГПР: 49.7 %

Кредит до заплата без лихва от 5 до 30 дни за суми от 50 до 400 лв.

Кредит без гарат и обезпечение

Условия: валидни документи за самоличност, добро ЦКР, доход (който може да не е от трудов договор)

Изцяло онлайн кандидатстване без посещение в офис

Сигурност от международна компания 4finance

200 – 4000 лева

15 дни до 24 месеца.

ГПР: 49.61%.

„Кредисимо до заплата“ за суми от 100 до 800лв. и срок от 15 до 30 дни.

Кредисимо „Плюс“ за суми от 200 до 4000 лева и срок от 3 до 24 месеца.

Максимална сигурност и прозрачност

Условия:  валидна лична карта, доказан доход, добра кредитна история, българско гражданство

Кандидатстване изцяло онлайн

Заемът до заплата е приблизително до 700-800 лева и е с 30 дни гратисен период

В един момент всеки от нас се оказва в икономическа безизходица и се нуждае от бърза финансова помощ и експресно одобрение. При такива обстоятелства ние от Кредиторио сме на ваше разположение, тъй като ви предоставяме професионална и безплатна помощ при търсенето на най-поджодящият за Вас заем. Ние подбираме всички кредитни предложения на пазара, и избираме кредитен продукт, който да пасва спрямо желаният от Вас срок на изплащане и Вашият доход.

Кредитите до заплата са сред най-актуалните кредитни продукти. Те се отпускат основно от небанкови финансови институции или т.нар. фирми за бързи кредити. Основните причини за популярността на тези кредити са във факта, че те решават възникнали спешни финансови нужди; отпускат се бързо и лесно; условията им са доста изгодни поради краткия срок на погасяване; не се изисква поръчител или доказване на доход за отпускането им.

Можете да се възползвате от нашите предложения, навсякъде и по всяко време, напълно онлайн.

В ситуация, когато очаквате вашето месечно възнаграждение (заплата) бързо, обаче имате нужда от пари веднага, изберете продукта кредит до заплата. Ние ви предоставяме пълна информация за лихвените проценти и допълнителните такси по заема и ще Ви ориентираме как и къде ще Ви е най-удобно и бързо да изплащате кредита си.

Ако очаквате да получите заплатата си в най-скоро време, можете да изберете минимална продължителност на изплащане, която е 2 седмица, или иначе казано 15 дни. Има и допълнителен вариант, можете да се изберете срок за погасяване за срок до 30 дни. Ако се питате какъв ще е Годишният лихвен процент (ГПР) по заема, то той е 0%, ако разбира се бъде изплатен в рамките на гратисният период, който фирмата е определила. Да, точно така! Получавате първи кредит без абсолютно никаква лихва, но имайте предвид че някои фирми включват допълнителни разходи като: гаранции, такса за кандидатстване, такса СМС и други, затова е добре да се запознаете добре с общите условия и със СЕФ документът, в който са описани всички неща който Ви интересуват. Колкото по-бързо получите заплатата си, толкова по-бързо ще можете да погасите изцяло кредита си.

Как да кандидатстваш? Каква е процедурата по кандидатстване за кредит до заплата:

Отворете уеб сайта на фирмата която сте избрали, след като отбележете сумата, изберете срокът и полълните необходимите данни за кандидатстване имате възможност да отбележите как бихте исали да получите сумата: дали по сметката си или от офис на EasyPay, в страната.

Богатият избор на нашия сайт позволява да изпратите онлайн заявление, използвайки таблет или смартфон навсякъде, където сте.

ВАЖНО: Добрата кредитна история и стабилният доход, ще Ви гарантират по-бързо одобрение.

След като сте избрали вече сумата и продължителността за изплащане на кредита, ще получите обратна връзка от служители на фирмата, които ще направят бърза проверка на кредитната Ви история и ще Ви уведомят в рамките на 20 минути дали сте одобрен.

Различните фирми имат различния условия за този тип кредитни продукти. В общия случай за заемите се кандидатства или онлайн, или по телефона, или пък някои компании предлагат и домашно посещение на кредитен консултант. При всички случаи се попълва заявка, в която се описва сумата, лични данни и някои детайли около усвояването на заема – например дали да бъде получен чрез банков превод, на каса на Easy Pay или пък у дома, връчен лично от кредитния консултант (където това е приложимо). Цялата процедура онлайн е в рамките на четири клика. Така или иначе не отнема повече от пет минути, независимо от избраната форма на кандидатстване.

Можете да заявите кредит до заплата през онлайн формата на фирмата за бързи кредити

В повечето случаи кредитите до заплата са ограничени като размер поради високия риск на кредитирането, тъй като за разлика от банковите продукти в този случай не се предоставят почти никакви документи, нито пък обезпечения или гаранции. Затова обикновено минималният праг е 50-100 лв., а максималният – 1300 лв. Най-честата практика обаче е да се отпускат такива заеми до 400 лв.

Всеки първи кредит с 0% лихва!

Срокът на погасяване, както се разбира, е кратък. Тук също има вариации сред фирмите, но те се движат между 2 седмици и 30 дни. Много от големите компании в бранша отпускат безлихвени кредити до заплата само срещу лична карта. При други пък с 0% лихва е всеки първи и следващ кредит. При Кредисимо например е за всеки 1-ви и 5-ти кредит. Някои фирми за бързи кредити имат специални бонуси за лоялни клиенти, които се изразяват или в безлихвени кредити за определен срок на погасяване, или за по-дълъг срок на погасяване, липса на някои такси и др.

Какви препоръки можете да ми дадете при взимането на пари до заплата? Прочетете добре общите условия на фирматаВижте дали притежава удостоверение от БНБ и сертификат от КЗЛДПрегледайте внимателно генерирания СЕФ по време на попълването на личните си данниАко нещо не Ви е ясно, по-добре питайте служител на фирмата или кредитен консултантПроверете какви са лихвите след гратисния период определен от фирмата (ако сметнете, че няма да можете да платите в срок вноската по кредита си) Още няколко Важни неща: Ако имате лошо кредитно досие в регистърът на БНБ, вероятноста да Ви одобрят намалява, затова е добре да поддържате добро ЦКРБезработни лица не се одобряват за кредит, но се одобряват такива които могат да декларират, че получават редовно приходи от друго място (обезщетения, надбавки, комисионни, дивиденти)Трябва да знаете, че кредитът до заплата е само на една вноска, не може да бъде разсрочван на седмични вноски. Какво става при просрочване на кредита или забавяне на вноските?

Безлихвените заеми до заплата обаче важат само за определения период, в който трябва да бъдат върнати. Просрочването и предоговарянето на посочения срок автоматично означава начисляване на лихва, при това процентът често е висок, тъй като със закъснението нарушавате условията. По принцип, ако по непредвидени обстоятелства, не сте в състояние да върнете парите навреме, имате опцията да предоговаряте срока, но при различни условия, за които трябва да се информирате. В някои случаи при такава ситуация е по-изгодно за вас да рефинансирате заема си вместо да променяте параметри на съществуващия кредит.

При нас със сигурност ще намерите: Ние сме Вашият доверен партньор;Индивидуално консултиране и обратна връзка;Високо качество, защита на личните Ви данни и финансова подкрепа;Ясна и лесно достъпна информация за всички кредитни продукти;Специални бонуси и награди за нашите клиенти;Гъвкавост и голяма гама от решения при възникване на проблеми